Adaptonic, 60capsule, Alevia

Adaptonic, 60capsule, Alevia - STRES-SI-SOMN - ALEVIA
Alevia
P438798392
Proprietăți: Reduce stresul și efectele negative ale stresului cronic asupra sănătății: anxietate, atacuri de panică, migrene, depresii, emotivitate, tahicardie, infarct miocardic, ulcer gastric, scăderea libidoului, [...]

Descriere: Adaptonic, 60capsule, Alevia

Proprietăți:

Reduce stresul și efectele negative ale stresului cronic asupra sănătății: anxietate, atacuri de panică, migrene, depresii, emotivitate, tahicardie, infarct miocardic, ulcer gastric, scăderea libidoului, menopauză, infertilitate, diabet zaharat tip II, scăderea imunității, osteoporoza, obezitate.

Crește rezistența organismului la stres, oboseala și efort prelungit.

Relaxează și liniștește sistemul nervos. Energizează și revigorează organismul.

Reechilibrează metabolismul pentru o sănătate mai bună. Susține somnul odihnitor. Reduce durerea cronică. Îmbunătățește viața sexuală și stimulează libidoul.

Indicații terapeutice

Preventiv: Creșterea performanței mentale, emoționale și fizice în profesii care necesită suprasolicitare (ex. munca în schimburi alternante, orar prelungit, sarcini multiple sau volum mare de muncă) sau în activități suprasolicitante (ex. sport, examene).

Adaptarea rapidă și eficientă la un stresor acut. Combaterea efectelor stresului cronic în profesii care dețin un nivel al stresului ocupațional semnificativ (ex. medici, militari, profesori etc.).

Curativ:

Sindromul de oboseală cronică.

Stres cronic.

Depresie.

Anxietate.

Tulburări de somn.

Stări imunitare deficitare.

Tulburări de apetit.

Adjuvant în:

- afecțiuni cronice cardiovasculare;

- gastrointestinale;

- hepatice;

- neurologie;

-reumatologice;

- psihiatrice;

- ginecologice;

- respiratorii;

- endocrinologice;

- geriatrice;

- oncologice;

- recuperarea cardiovasculară, neurologică, pulmonară.

Utilizare adaptogeni:

Adaptogenii cresc faza de rezistență nonspecifică la stres și scad sensibilitatea la factorii stresori. Astfel, în loc de epuizare se atinge un nivel mai înalt de echilibru homeostatic, heterostază. Cu cât acest nivel este mai înalt, cu atât mai bună este adaptarea la stres.

Compoziție pentru 2 comprimate:

- Rhodiola 300mg (Rhodiola Roșea extract 5% rosavins); - Ginseng siberia 300mg (Eleutherococcus senticosus extract 0.4% eleutherozide); - Schizandra 150mg (Schisandra chinensis extract 2% schizandrins).

Mod de administrare:

Câte un comprimat oral de 2 ori pe zi, înainte de masa de dimineață și de prânz.

Interacțiuni:

Poate interacționa cu medicamente antidiabetice, anticoagulante, antitrombotice, heparine cu masa moleculară scăzută, la administrarea concomitentă.

Precauții:

A se administra cu prudența femeilor însărcinate și celor care alăptează, precum și în caz de insomnie și hipertensiune arterială.

Prezentare: 60 comprimateData ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review