Periferisan, 30 capsule, Zdrovit

  • -5%
Periferisan, 30 capsule, Zdrovit - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-NEUROLOGICE/NEUROPATII - ZDROVIT
ZDROVIT
P459820051
Proprietati: Contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos Supliment alimentar Indicații: Contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos Ingrediente: Uridin 5-monofosfat de sodiu 61 mg, extract
Se incarca ofertele...

Descriere Periferisan, 30 capsule, Zdrovit

Proprietati:

Contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos Supliment alimentar Indicații: Contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos Ingrediente: Uridin 5-monofosfat de sodiu 61 mg, extract de Ginseng 60 mg, magneziu, niacină (vitamina B3), vitamina B6, tiamină (vitamina B1), acid folic, vitamina B12.

Uridin monofosfat este un acid nucleic cu rol în multe procese neuroregulatoare diferite:

-Participă la îmbunătățirea funcției sinaptice centrale

-Creșterea numărului de axoni și dendrite, fiind unul dintre cele mai importante componente ale ARN-ului (acid ribonucleic)

-Ajută la îmbunătățirea memoriei pe termen scurt și lung, a atenției, stării emoționale, controlului mișcărilor și tonusului muscular

Unul dintre elementele necesare formării membranei celulare Implicat în refacerea tecii de mielină (acoperă axonii care transmit impulsurile electrice) Când teaca de mielină este deteriorată, neuronul nu mai funcționează normal și pot apărea diverse simptome neurologice, inclusiv dureri de spate, traumatisme cervicale.

Durerea este o manifestare a afecțiunilor sistemului nervos periferic. Extractul de Ginseng contribuie la activitatea mentală și cognitivă optimă și la circulația normală a sângelui. Vitamine din grupa B (B1, B3, B6, B12) susțin buna funcționare a sistemului nervos, contribuie la menținerea metabolismului energetic normal, inclusiv în celulele nervoase.

Acidul folic: participă la sinteza aminoacizilor și, prin urmare, a moleculelor importante pentru celule, contribuie la procesul de diviziune celulară. Nu conține zahăr, amidon, gluten, lactoză, coloranți artificiali, arome sau conservanți.

Mod de uadministrare:

1 capsulă pe zi, înghițită întreagă. Pentru un efect optim se recomandă consumul îndelungat (3 luni). După o lună de pauză se poate relua consumul.

Atenționări și precauții:

Nu se utilizează în timpul sarcinii și alăptării. Persoanele diabetice trebuie să monitorizeze nivelul glicemiei (poată să scadă glicemia). Dacă este necesară o intervenție chirurgicală, trebuie întreruptă utilizarea cu cel puțin 2 săptămâni înainte.

Se utilizează cu precauție și sub supraveghere medicală în timpul tratamentului cu anticoagulante. Din cauza conținutului de Ginseng, nu este recomandat persoanelor cu boli autoimune. În primele zile de utilizare, poate afecta pulsul, iar tensiunea arterială poate crește.

Prezentare:

30 capsuleData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.