Parkovit, 90 comprimate

  • -10%
Parkovit, 90 comprimate - NEUROPATII - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-NEUROLOGICE/NEUROPATII - DESITIN ARZNEIMITTEL GMBH
P459789809

Proprietăți: PARKOVIT® este un supliment alimentar utilizat în scopuri medicale speciale (= regim alimentar echilibrat) și este destinat unui grup definit de pacienți, care prezintă cerințe nutritive condiț

Se incarca ofertele...

Descriere Parkovit, 90 comprimate

Proprietăți:

PARKOVIT® este un supliment alimentar utilizat în scopuri medicale speciale (= regim alimentar echilibrat) și este destinat unui grup definit de pacienți, care prezintă cerințe nutritive condiționate medical.

Administrați PARKOVIT® numai după consultarea medicului dumneavoastră.

Produsul combinat de vitamine PARKOVIT® este utilizat „pentru tratamentul susținut al deficitului de nutrienți indus de tratamentul medicamentos la pacienții cu boala Parkinson”.

Mod de administrare:

Se administrează o dată pe zi o tabletă - preferabil cu un pahar de apă la una dintre mesele principale.

Ingrediente active:

Acid folic: 1000 µg Vitamina B12: 5 µg Vitamina D3: 20 µg (800 IE)

Prezentare:

90 tableteData ultimei actualizari: 2023-08-09 12:20:57
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.