Memo Plus, 60 tablete, Walmark

Memo Plus, 60 tablete, Walmark - MEMORIE-SI-CONCENTRARE - WALMARK
WALMARK
I4094
Proprietăți: Supliment alimentar Un plus de memorie și concentrare! * * Datorită conţinutului de Ginkgo biloba ce stimulează memoria şi activitatea cerebrală MemoPlus® este un supliment alimentar complex, de înaltă [...]

Descriere: Memo Plus, 60 tablete, Walmark

Proprietăți:

Supliment alimentar

Un plus de memorie și concentrare! * * Datorită conţinutului de Ginkgo biloba ce stimulează memoria şi activitatea cerebrală MemoPlus® este un supliment alimentar complex, de înaltă calitate, ce conţine ingrediente atent selecţionate pentru îmbunătăţirea memoriei și a concentrării. MemoPlus® este un supliment alimentar produs în unitate certificată GMP.

Ingrediente/capsulă:

Gingko biloba (extract standardizat 24/6) 10,0 mg, Vitamina B6 (Piridoxina) 2,0 mg, Magneziu 100,0 mg.

Mod de administrare:

Ca supliment alimentar, câte 1 tableta zilnic – de preferat în timpul meselor. Datorită conţinutului de cafeină, se recomandă a nu se administra seară.

Precauții:

Acest produs este un supliment alimentar. A nu se administra copiilor, femeilor gravide sau celor care alăptează. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină şi căldură (la temperaturi sub 25○ C). A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Produsul nu este recomandat ca înlocuitor al unui regim alimentar variat. A nu se depăşi porția zilnică recomandată.

Prezentare:

60 tablete



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review