Walmark Memo Plus, 60 tablete

I4094
Walmark Memo Plus, 60 tablete - MEMORIE-SI-CONCENTRARE - WALMARK
WALMARK
Proprietăți: Supliment alimentar Un plus de memorie și concentrare! * * Datorită conţinutului de Ginkgo biloba ce stimulează memoria şi activitatea cerebrală MemoPlus® este un supliment alimentar complex, de înaltă [...]

Alte produse din aceeasi categorie:

Walmark Memo Plus, 60 tablete

Proprietăți:

Supliment alimentar

Un plus de memorie și concentrare! * * Datorită conţinutului de Ginkgo biloba ce stimulează memoria şi activitatea cerebrală MemoPlus® este un supliment alimentar complex, de înaltă calitate, ce conţine ingrediente atent selecţionate pentru îmbunătăţirea memoriei și a concentrării. MemoPlus® este un supliment alimentar produs în unitate certificată GMP.

Ingrediente/capsulă:

Gingko biloba (extract standardizat 24/6) 10,0 mg, Vitamina B6 (Piridoxina) 2,0 mg, Magneziu 100,0 mg.

Mod de administrare:

Ca supliment alimentar, câte 1 tableta zilnic – de preferat în timpul meselor. Datorită conţinutului de cafeină, se recomandă a nu se administra seară.

Precauții:

Acest produs este un supliment alimentar. A nu se administra copiilor, femeilor gravide sau celor care alăptează. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină şi căldură (la temperaturi sub 25○ C). A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Produsul nu este recomandat ca înlocuitor al unui regim alimentar variat. A nu se depăşi porția zilnică recomandată.

Prezentare:

60 tableteData ultimei actualizari: 2022-03-31 20:18:13