Secom Good Routine, Train-Your-Brain, 60 capsule

Secom Good Routine, Train-Your-Brain, 60 capsule -  - SECOM
Secom
P479848499
TRAIN-YOUR-BRAIN® Suport nutritional cerebral oferit de 9 neuro nutrienti, in mod natural, fara adaos de ingrediente stimulante. Citicolina Rol esential in sinteza Fosfatidilcolinei, nutrient cu rol cheie in [...]

Descriere: Secom Good Routine, Train-Your-Brain, 60 capsule

TRAIN-YOUR-BRAIN®

Suport nutritional cerebral oferit de 9 neuro nutrienti, in mod natural, fara adaos de ingrediente stimulante.

Citicolina

Rol esential in sinteza Fosfatidilcolinei, nutrient cu rol cheie in constitutia membranelor celulare si a Acetilcolinei, neurotransmitator principal implicat in procesele de comunicare interneuronale. Citicolina actioneaza prin imbunatatirea functiei cognitive, a proceselor de invatare si memorare si a metabolismului energetic la acest nivel.

Acid Alfa Lipoic

Regasit in mod natural in organismul uman, Acidul Alfa Lipoic joaca rol de coenzima in reactiile metabolismului si are actiune antioxidanta evidentiata prin echilibrarea nivelurilor radicalilor liberi prin proprietatile intrinseci. Aceasta sustine functia cerebrala, oferind suport in cazul afectarii memoriei.

Acetil L-Carnitina

Se regaseste in mod normal in organismul uman, fiind usor sintetizata din L-carnitina. Unul dintre cele mai importante roluri ale sale este de a transporta acizii grasi la nivel mitocondrial. Participa la sinteza si eliberarea neurotransmitatorilor, sustine imbunatatirea atentiei, a proceselor de invatare si memorare, precum si a starii de spirit.

Bacopa monnieri

Contribuie la mentinerea fluxului sangvin cerebral normal asociat cu performanta mentala. Extractul standardizat prezinta si alte beneficii la nivel neuronal cu impact pozitiv in reducerea declinului functiei cognitive si a memoriei asociate inaintarii in varsta. Mai mult, aceasta planta poate sustine adaptarea la stres.

Panax ginseng

Cunoscut si sub denumirea de Ginseng asiatic, extractul standardizat are proprietati adaptogene ce ajuta la sustinerea vitalitatii. Sprijina echilibrul fiziologic, atunci cand acesta este perturbat de diferiti factori stresori (fizici, psihici sau din mediul inconjurator). De asemenea, contribuie la mentinerea normala a activitatii psihice si fizice, a circulatiei sanguine ce este corelata cu performanta si reactivitatea cerebrala, mentine capacitatile fizice si mentale in cazuri de slabiciune, extenuare, oboseala sau lipsa a puterii de concentrare.

Fosfatidilserina

Fosfatidilserina este un fosfolipid esential, componenta indispensabila a membranelor celulare, inclusiv a membranelor celulelor nervoase. Ofera protectie si integritate structurala celulelor neuronale si faciliteaza comunicarea dintre neuroni, contribuind la mentinerea unei activitati echilibrate a neurotransmitatorilor.

Utilizare:

TRAIN-YOUR-BRAIN® se recomanda in perioadele de suprasolicitare intelectuala (sesiune, examene etc.) stres, oboseala mentala, epuizare psihica si fizica si in cazul dificultatilor de concentrare si a deficitului de memorie.

Mod de administrare:

2 capsule/zi la masa, cu un pahar cu apa sau conform recomandarilor consultantului de specialitate.



Data ultimei actualizari: 2023-10-02 14:46:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review