Pachet Ginkana Ginkgo Biloba 120mg, 30 comprimate, Alevia (1+1)

Pachet Ginkana Ginkgo Biloba 120mg, 30 comprimate - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-NEUROLOGICE/MEMORIE-SI-CONCENTRARE - ALEVIA
Alevia
P43755
Proprietăți: Ginkgo biloba susține circulația sangvină de la nivelul creierului până la cel al extremităților. Recomandări: Susține puterea de concentrare și capacitatea de
Se incarca ofertele...

Descriere Pachet Ginkana Ginkgo Biloba 120mg, 30 comprimate, Alevia (1+1)

Proprietăți:
Ginkgo biloba susține circulația sangvină de la nivelul creierului până la cel al extremităților.
Recomandări:
Susține puterea de concentrare și capacitatea de memorare. Susține circulația sangvină cerebrală și periferică, atenuând senzațiile de „țiuit în urechi”, amețeli și de „mâini și picioare reci. Contribuie la menținerea funcțiilor psihice la persoanele de vârstă a III-a. Participa la neutralizarea efectelor radicalilor liberi, întârziind procesele de îmbătrânire celulară.
Compoziție:
Lactoza monohidrat (agent de încărcare), extract hidroalcoolic 50:1 din frunze de Ginkgo biloba (cu 24% ginkgoflavone și 6% lactone terpenice), celuloza microcristalină (agent de încărcare), poliplasdona XL (stabilizator), talc (agent antiaglomerant), stearate de magneziu (agent antiaglomerant).
Mod de administrare:
1 comprimat pe zi sau la recomandarea medicului.
Precauții și contraindicații:
Nu se recomandă femeilor însărcinate, celor care alăptează, copiilor sub 12 ani, persoanelor cu hemofilie, problem de coagulare sau trombocitare ale sângelui. Nu se administrează în timpul tratamentului cu anticonvulsivante, anticoagulante. Contraindicat persoanelor cu intolerantală lactoză sau alergice la oricare dintre ingredientele produsului.
Acest produs este un supliment alimentar. Este bine să știi că suplimentele alimentare nu înlocuiesc un regim alimentar variat și echilibrat. Îți recomandăm un stil de viața sănătos, bazat pe o alimentație sănătoasă, exerciții fizice și doi litri de apă zilnic.
Prezentare:
30 + 30 comprimate


Data ultimei actualizari: 2024-02-27 17:04:53
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.