Mollers' Omega-3 Forte, 112 capsule

Mollers' Omega-3 Forte, 112 capsule - - MOLLER'S - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-NEUROLOGICE/MEMORIE-SI-CONCENTRARE - MOLLER'S
Moller's
P548488577

EPA și DHA contribuie la funcționarea normală a inimii1. DHA contribuie la menținerea vederii normale și a funcției normale a creierului.

Se incarca ofertele...

Descriere Mollers' Omega-3 Forte, 112 capsule

Proprietati:
- Vitamina D contribuie la menținerea sănătății sistemului osos și a dinților
- EPA și DHA contribuie la funcționarea normală a inimii1. DHA contribuie la menținerea vederii normale și a funcției normale a creierului*. 
- Efectul benefic se obține în condițiile unui consum zilnic de 250 mg EPA și DHA
- Efectul benefic se obține în condițiile unui consum zilnic de 250 mg DHA

Mod de administrare:
Pentru adulți și copii cu vârsta de peste 6 ani – 2 capsule/zi cu o cantitate suficientă de lichid. 

Ingrediente active: 
- ulei de pește concentrat - 450 mg, ulei de ficat de cod – 150 mg, acetat de DL-alfa-tocoferil (vit. E – 5 mg) – 7,6 mg, colecalciferol (vit. D – 5 ) – 0,5 mg; alte ingrediente: antioxidant (amestec de tocoferoli), umectanți (glicerol, apă), capsula (gelatină). 

Precautii:
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se păstra la temperatura camerei. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. Contraindicat persoanelor alergice la pește sau la oricare dintre celelalte ingrediente. 

Prezentare:
112 capsule Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.