Lecitina Forte 1200 pentru ajutarea creierului, 30 capsule, Doppelherz

Lecitina Forte 1200 pentru ajutarea creierului, 30 capsule - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-NEUROLOGICE/MEMORIE-SI-CONCENTRARE - DOPPELHERZ
Doppelherz
W48257
Care sunt principalele beneficii ale Lecitinei? Construcția membranei celulare la nivelul întregului organism se bazează pe Lecitină, un fosfolipid important pentru sănătate. Lecitina este întâlnită în
Beneficiaza de transport gratuit
info campanie
Achizitioneaza produse Doppelherz si Plantur in valoare de minimum 59 lei si ai TRANSPORT GRATUIT!
Se incarca ofertele...

Descriere Lecitina Forte 1200 pentru ajutarea creierului, 30 capsule, Doppelherz

Care sunt principalele beneficii ale Lecitinei?

Construcția membranei celulare la nivelul întregului organism se bazează pe Lecitină, un fosfolipid important pentru sănătate. Lecitina este întâlnită în principalele organe precum inima, ficatul ori creierul.

În cele mai multe cazuri, chiar și în cazul unei alimentații moderat echilibrate, alimentele nu oferă necesarul de lecitină.

Solicitările deosebite, precum: o alimentație neechilibrată, vârsta înaintată, perioadele de efort fizic și psihic, pot conduce la un necesar crescut de lecitină, fiind utilă, îndeosebi, cea de origine vegetală.

În compoziția lecitinei din soia se regăsesc substanțe importante pentru organism: cholină, inozitolul și acizii grași nesaturați (AGN).

Aceste componente sunt elemente constitutive ale celulelor nervoase, ele făcând posibilă sinteza neurotransmițătorilor – substanțe responsabile de transmiterea impulsurilor nervoase.

Doppelherz aktiv Lecitina Forțe 1200 este recomandat pentru un aport zilnic optim de nutrienți, atât pentru tineri, cât și pentru persoanele adulte.

Compoziție/capsulă: 1200 mg Lecitina din soia

Mod de administrare:

Se administrează 1 capsula zilnic, în timpul mesei sau imediat după aceasta, împreună cu o cantitate corespunzătoare de lichide.

Cure de câte 2 luni, urmate de 1 lună pauză sau administrare în perioadele solicitante (stres, solicitare psihică intensă, examene).

Atenționări:

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru înlocuirea unui regim alimentar variat și echilibrat și a unui mod de viață sănătos.

A nu se lăsa la îndemână și la vederea copiilor mici.

A se păstra la temperaturi ce nu depășesc 25°C, în ambalajul original.

Prezentare: 30 capsuleData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:37
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.