Ginkgo Biloba Forte, N142, 63 capsule, Fares

I4775
Ginkgo Biloba Forte, N142, 63 capsule, Fares - MEMORIE-SI-CONCENTRARE - FARES
Fares
Proprietăți: Frunzele de Ginkgo biloba sunt folosite pentru sănătate de cel puţin 5000 de ani. Au ca efect principal stimularea circulaţiei sangvine, astfel asigură creierului [...]

Ginkgo Biloba Forte, N142, 63 capsule, Fares

Proprietăți:
Frunzele de Ginkgo biloba sunt folosite pentru sănătate de cel puţin 5000 de ani. Au ca efect principal stimularea circulaţiei sangvine, astfel asigură creierului aportul necesar de oxigen şi glucoză, contribuind la optimizarea funcţiei cerebrale, favorizează un bun echilibru mental şi ajută la menţinerea performanţelor mentale la persoanele în vârstă. Au acţiune antioxidantă încetinind procesele de îmbătrânire celulară. Activează circulaţia sângelui la nivelul extremităţilor, dilată vasele de sânge, creşte rezistenţa vasculară (efect venotonic).
Ingrediente:
- frunze de Ginkgo biloba (Ginkgo folium) 320 mg
- extract uscat de frunze de Ginkgo biloba (Ginkgo folium) EGb 761 80 mg
Mod de administrare:
1 capsulă de 3 ori pe zi, între mese*.
Durata curei: 3 luni.
Prezentare:
63 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review