Ginkgo Biloba cu Magneziu, 60 comprimate, Alevia

Ginkgo Biloba cu Magneziu, 60 comprimate, Alevia - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-NEUROLOGICE/MEMORIE-SI-CONCENTRARE - ALEVIA
Alevia
W56089

Ginkgo biloba influențează benefic circulația sangvină și vasele de sânge, în special la nivelul creierului și membrelor. Este cunoscut pentru susținerea certă a puterii de concentrare și capacității de memorare.

Se incarca ofertele...

Descriere Ginkgo Biloba cu Magneziu, 60 comprimate, Alevia

Ginkgo biloba influențează benefic circulația sangvină și vasele de sânge, în special la nivelul creierului și membrelor. Este cunoscut pentru susținerea certă a puterii de concentrare și capacității de memorare. Ameliorează senzația de ’’mâini și picioare reci’’ precum și cea de ’’țiuit în urechi’’. Mai mult, este și antioxidant, încetinind procesul de îmbătrânire.
Magneziul are efect benefic asupra sistemului nervos și muscular, ajutând la relaxarea organismului. Sprijină buna funcționare a sistemului cardio-vascular și menținerea unor oase puternice.

Recomandări:
Pentru îmbunătățirea circulației, a capacității de concentrare, memorare și pentru relaxarea organismului.

Compoziție:
Ginkgo biloba 60mg (extract standardizat de 24% flavonoide, 6% lactone terpenice), 135 mg Magneziu (carbonat de magneziu 525 mg).

Mod de administrare:
1 comprimat pe zi.

Precauții și contraindicații:
Nu se recomandă femeilor însărcinate, celor care alăptează, copiilor sub 12 ani, persoanelor cu hemofilie, problem de coagulare sau trombocitare ale sângelui.
Nu se administrează în timpul tratamentului cu anticonvulsivante, anticoagulante.
Contraindicat persoanelor cu intoleranță la lactoză sau alergice la oricare dintre ingredientele produsului.
Acest produs este un supliment alimentar. Este bine să știi că suplimentele alimentare nu înlocuiesc un regim alimentar variat și echilibrat. Îți recomandăm un stil de viața sănătos, bazat pe o alimentație sănătoasă, exerciții fizice și doi litri de apă zilnic.

Prezentare:
60 comprimateData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.