GanglioLife, 60 comprimate, Biosooft Italia

P43792
  • -10%
GanglioLife, 60 comprimate, Biosooft Italia - MEMORIE-SI-CONCENTRARE - BIOSOOFT
Biosooft
Proprietăți: Gangliolife este un supliment alimentar pe bază de Omotaurină, extract de rădăcină de Coleus forkohlii, Carnozină, Acid folic, Vitaminele B1,B2,B6 și Magneziu. Omotaurina este [...]

Proprietăți:

Gangliolife este un supliment alimentar pe bază de Omotaurină, extract de rădăcină de Coleus forkohlii, Carnozină, Acid folic, Vitaminele B1,B2,B6 și Magneziu.

Omotaurina este o moleculă naturală, extrasă din unele varietăți de alge marine, capabilă să ajungă la nivelul tuturor țesuturilor organismului, inclusiv la nivelul Sistemulului Nervos Central. Structura sa este asemănătoare cu a Acidului Gama Amino Butiric (GABA) și a Taurinei, unul din aminoacizii cel mai des întâlniți la nivelul creierului. L- Carnozina este o dipeptidă formată din doi aminoacizi histidina și beta-alanină; și această găsindu-se în cantitate mare la nivelul creierului. Ingredientul caracteristic al rădăcinei de Coleus Forskohlii este Forskolina o diterpenă a cărei proprietăți sunt amplu studiate.

Acidul folic ( vitamina B9) nu este produs de organism fiind deci necesar un aport prin dietă. Contribuie la sinteza aminoacizilor. Vitamina B1 (Tiamină) contribuie la realizarea unui metabolism energetic normal. Vitamina B2 (Riboflavină) contribuie la protejarea celulelor de stresul oxidativ.

Vitamina B6 (Piridoxină) contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos. Magneziul contribuie la reducerea stărilor de oboseală. Gangliolife este un supliment alimentar ce poate fi util în cazul deficitului de substanțe componente ce se manifestă în principal odată cu înaintarea în vârstă, sau în cazuri particulare de stres psiho-fizic, sau când există un aport redus prin dieta.

Compoziție/comprimat:

-magneziu 75mg; -Coleus forkohlii extract 75mg; -Omotaurină 50mg; -L-carnozină 25mg; -vitamina B2 0.7mg; -vitamina B6 0.7mg; -vitamina B1 0.55mg; -acid folic 100mcg;

Mod de administrare:

2 comprimate pe zi, înainte de masă, unul dimineața și unul seara, înghițite întregi cu un pahar de apă. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos

Precauții:

A nu depăși doza recomandată A se păstra în loc uscat și rece, ferit de lumină și de surse de căldură localizate, a se evita contactul cu apă și cu razelele de soare. Perioada de valabilitate se referă la produsul corect păstrat și cu ambalaj integru. A nu se lăsa la îndemână și la vederea copiilor cu vârsta mai mică de 3 ani.

Prezentare:

60 comprimate

P43792

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: