Energiva, 30 comprimate, Alevia

P459822079
Energiva, 30 comprimate, Alevia - MEMORIE-SI-CONCENTRARE - ALEVIA
Alevia

Vitaminele si mineralele asigura functionarea optima a organismului. Ginkgo biloba sustine functiile psihice si capacitatea de concentrare. Ginsengul energizeaza si revigoreaza din punct de vedere fizic si pishic si creste libidoul la ambele sexe. Guarana stimuleaza sistemul nevos si ofera vitalite si energie. Conezima Q10 ajuta la producerea energiei din organism.

[...]
Primesti un cadou la acest produs
info campanie
Cumpăra produse Alevia în valoare de 49 lei si Primesti un flacon de Melatonină 3mg x 30cp

Energiva, 30 comprimate, Alevia

Vitaminele si mineralele asigura functionarea optima a organismului. Ginkgo biloba sustine functiile psihice si capacitatea de concentrare. Ginsengul energizeaza si revigoreaza din punct de vedere fizic si pishic si creste libidoul la ambele sexe. Guarana stimuleaza sistemul nevos si ofera vitalite si energie. Conezima Q10 ajuta la producerea energiei din organism.

Ingrediente active:

1. Calciu
Calciul este un metal alcalino-pamantos de culoare gri, cel de-al cincea element din punct de vedere al raspandirii in scoarta terestra. Acesta este cel mai abundent mineral din corpul uman reprezentand 2% din greutatea corporala. Contribuie la functionarea normala a sistemului muscular si la mentinerea sanatatii dintilor. Contribuie la o neurotransmise normala si la metabolismul energetic normal. Contribuie la procesul de diviziune si de diferentiere celulara. Diminueaza starile de neliniste, iritabilitate, nervozitate.
2. Ginseng panax
Ginsengul este o planta originara din China si este cultivata pe scara larga in Asia. Ginsengul este una dintre cele mai renumite plante orientale datorita principiilor sale active. Cele mai importante substante active din radacinile de ginseng sunt ginsenozidele, mai mult de 25 la numar, din grupa saponozidelor triterpenice. Contribuie la cresterea nivelului de energie si vitalitate, sustinand activitatea fizica si mentala. Protejeaza organismul in situatii stresante. Contribuie la mentinerea unui nivel normal al glucozei in sange. Ajuta la adaptarea organismului la mediu. Sustine o viata sexuala normala.
3. Fosfor
Fosforul este un mineral care se gaseste in cantitate de 500-800 g in corpul uman. Acesta se absoarbe in organism sub forma de sare, iar impreuna cu calciul au o importanta deosebita pentru buna functionarea a organismului. Contribuie la metabolismul energetic normal si la functionarea normala a membranelor celulare. Contribuie la mentinerea sanatatii dintilor si ajuta la rezistenta osoasa.

Beneficii:

• Revitalizeaza organismul si sussine performantele fizice si psihice
• Asigura necesarul zilnic de vitamine si minerale
• Induce starea de confort si stabilitate si un tonus optim in viata de zi cu zi
• Ajuta la functionarea normala a sistemului imunitar
• Contribuie la mentinerea sanatatii pielii si a unghiilor
• Sustine frumusetea, sanatatea si starea de bine.

Recomandat ca adjuvant in:

• Ameliorarea starilor de oboseala, slabiciune, epuizare fizica si nervoasa, anemie, astenie
• Cresterea randamentului intelectual (elevi, studenti) si a performantelor fizice (sportivi)
• Reducerea stresului fizic si mental
• Combaterea imbatranirii premature
• Scurtarea perioadei de convalescenta dupa diverse afectiuni sau interventii chirurgicale
• Deficiente imunitare, intelectuale, dereglari metabolice, hormonale: rahitism, anemie, fracturi, lipsa poftei de mancare, carii, afectiuni osoase, musculare, nervoase, digestive, genito-urinare, oftalmologice, dermatoze, fragilitate capilara, caderea parului.

Mod de administrare: Cate 1 comprimat o data sau de 2 ori pe zi, pana la orele 17:00.

Compozitie per 2 comprimate:

Calciu 210mg, extract de Ginseng-chinezesc 200mg standardizat 2% ginsenozide, extract de Guarana 200mg standardizat 16% cafeina,, Fosfor 139,05mg, Vitamina C 120mg, Magneziu 99,37mg, extract de Ginkgo biloba 80mg standardizat 24% ginkgoflavone si 6% lactone terpenice, Vitamina PP 24mg, Coenzima Q10 20mg, Vitamina E 18mg, Fier 10,5mg, Acid pantotenic 9mg, Zinc 7,5mg, Vitamina B2 2,1mg, Vitamina B6 2,1mg, Vitamina B1 1,65mg, Mangan 1,5mg, Vitamina A 1200µg, Cupru 0,75mg, Acid folic 300µg, Vitamina K1 112,5µg, Iod 112,5µg, Seleniu 82,5µg, Molibden 75µg, Biotina 75µg, Crom 30µg, Vitamina D3 7,5µg, Vitamina B12 3,75µg.

Acest produs este un supliment alimentar. Este bine sa stii ca suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat si echilibrat. Iti recomandam un stil de viata sanatos, bazat pe o alimentatie sanatoasa, exercitii fizice si doi litri de apa zilnic.

Prezentare:
30 comprimate



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review