Cosmopharm Memory Max, 30 capsule

Cosmopharm Memory Max, 30 capsule - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-NEUROLOGICE/MEMORIE-SI-CONCENTRARE - COSMO PHARM
Cosmo Pharm
W57736

Memory Max este o combinatie optima de ingrediente active care actioneaza pentru imbunatatirea memoriei, concentrarii, atentiei si nu in ultimul rand a starii emotionale. Stimuleaza sistemul nervos, transferul impulsurilor si functiile cerebrale. Contribuie la facilitarea procesului de memorare, mentine integritatea neuronala si este implicat in coordonarea psihica si motorie. Creste puterea de concentrare si memorare. Inlatura oboseala, stresul mental, emotional. Imbunatateste vazul si auzul.

Se incarca ofertele...

Descriere Cosmopharm Memory Max, 30 capsule

DHA contribuie la menținerea vederii normale și la menținerea funcției normale a creierului.
EPA și DHA contribuie la funcția normală a inimii.
Fosfatidil serina și fosfatidil colina intră în alcătuirea membranei neuronale și susțin sănătatea sistemului nervos.
Vitaminele B1, B6 și B12 contribuie la menținerea sănătății psihice, la metabolismul energetic normal și la funcționarea normală a sistemului nervos.
Vitaminele B2, B6 și B12 la reducerea oboselii și extenuării.
Vitamina B1 contribuie la funcționarea normală a inimii.
Vitamina B2 contribuie la menținerea vederii normale și a sănătății psihice, precum și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Ingrediente per capsulă:
Ulei de peste concentrat - 143 mg din care DHA/acid docosahexaenoic - 100 mg
EPA/acid eicosahexaenoic - 10 mg
Fosfatidil colina - 100 mg
L-carnozina - 50 mg
Fosfatidil serina - 25 mg
Vitamina B2 - 1.4 mg
Vitamina B6 - 1.4 mg
Vitamina B1 - 1.1 mg
Vitamina B12 - 2.5 mcg
Alte componente:
Capsula moale (gelatină, glicerina, apă purificată), lecitina din soia (emulsifiant), ulei de soia (emulsifiant), extract din fructe de Roscov/Carob (Ceratonia siliqua), ulei natural de lămâie (agent de aromatizare), amestec de tocoferoli (antioxidant), dioxid de siliciu (antiaglomerant),

Mod de administrare:
1  capsula pe zi, după masă.

Precauții:
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viața sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemână și la vederea copiilor mici.

Prezentare:
30 capsuleData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.