Concentrix, 180 capsule

P459792786
  • -10%
Concentrix, 180 capsule - MEMORIE-SI-CONCENTRARE - DESITIN ARZNEIMITTEL GMBH
Concentrix a fost dezvoltat special pentru cresterea capacitatii de concentrare a copiilor si tinerilor. Concentrix ajuta in cazul formelor usoare de tulburari de concentrare si hiperactivitate. O combinatie inteligenta de [...]

Concentrix, 180 capsule

Concentrix a fost dezvoltat special pentru cresterea capacitatii de concentrare a copiilor si tinerilor. Concentrix ajuta in cazul formelor usoare de tulburari de concentrare si hiperactivitate. O combinatie inteligenta de acizi grasi omega-3/-6, minerale si vitamine. Pentru capacitatea de concentrare si invatare a copiilor si tinerilor. Supliment alimentar, bogat in acizi grasi omega 3 si omega 6, vitamine, oligoelemente si magneziu .

Compozitie:

- acizi grasi omega 3 si omega 6; - zinc; - magneziu; - fier; - vitaminele B1, B2, B6 si B12; - acizii grasi Omega-3/-6 sustin dezvoltarea intelectuala. Acizii grasi polinesaturati omega-3 (DHA* si EPA**) si omega-6 (GLA***) sustin dezvoltarea intelectuala a tinerilor si capacitatile intelectuale ale persoanelor in varsta. Sustin, de asemenea, capacitatea de concentrare si de a invata. Acesti acizi grasi nesaturati trebuie asimilati din alimentatie, deoarece organismul uman nu ii poate produce.

Rolul principal al zincului este de a participa la reactiile enzimatice din organism. Magneziul sustine performanta, este un mineral esential pentru vitalitatea si performanta creierului.

Fierul este esential pentru functionarea normala a corpului nostru. Cea mai mare parte a fierului din corpul nostru se afla in celulele rosii, in hemoglobina, aceasta fiind esentiala pentru transportul oxigenului de la plamani la tesuturi. Vitamine - pentru concentrare si memorie buna.

Vitaminele B1, B2, B6 si B12 sunt benefice pentru sistemul nervos, calmeaza si au rol in mentinerea echilibrului . Vitamina B12 creste performanta si previne neurodegenerarea . Vitaminele din grupa B ajuta la absorbtia magneziului . Concentrix comprimate este disponibil in comprimate mici, usor de inghitit.

Noua aroma de portocale le place chiar si copiilor mici. In caz de dificultati la inghitire, comprimat poate fi mestecata sau continutul poate fi stors si amestecat in mancare. Aici, de asemenea, se va elibera aroma de portocale.

Mod de administrare:

Copii < 10 ani: 1 comprimat dimineata si 1 comprimat seara, in timpul mesei sau imediat dupa masa.

Copii > 10 ani si adulti: 2 comprimate dimineata si 2 comprimate seara. comprimatele trebuie inghitite cu o cantitate suficienta de lichid.

Prezentare:

180 comprimate



Data ultimei actualizari: 2023-10-05 11:00:04
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review