Citibac Alpha, 20 fiole buvabile, Naturpharma

Citibac Alpha, 20 fiole buvabile, Naturpharma - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-NEUROLOGICE/MEMORIE-SI-CONCENTRARE - NATURPHARMA
NaturPharma
P479852796

Bacopa poate ajuta la îmbunătățirea memoriei și a concentrării; contribuie la funcția cognitivă normală; ajută la menținerea memoriei odată cu înaintarea în vârstă și la păstrarea funcției cognitive; contribuie la circulația normală a sângelui, care este asociată cu performanța creierului; poate susține memoria pe termen scurt și lung; poate ajuta în caz de stres.

Se incarca ofertele...

Descriere Citibac Alpha, 20 fiole buvabile, Naturpharma

Bacopa poate ajuta la îmbunătățirea memoriei și a concentrării; contribuie la funcția cognitivă normală; ajută la menținerea memoriei odată cu înaintarea în vârstă și la păstrarea funcției cognitive; contribuie la circulația normală a sângelui, care este asociată cu performanța creierului; poate susține memoria pe termen scurt și lung; poate ajuta în caz de stres. Zincul contribuie la funcția cognitivă normală și la procesul de diviziune celulară. Zincul și Seleniul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Mod de administrare:
1 fiola pe zi

Ingrediente:
- apă; citicolină de sodiu; alfa glicerofosforil de colină 50% (manitol); potențiator de aromă: fructe de pădure (polipropilenglicol); extract din frunze de Bacopa monnieri, cu 50% bacopazide; oxid de zinc (cu 79% zinc); selenit de sodiu (cu 45% seleniu); acidifiant: acid citric; conservant: sorbat de potasiu; îndulcitori: sucraloză, steviolglicozide (din extract hidroetanolic 39:1 din frunze de Stevia rebaudiana). 

Contraindicații:
A nu se utiliza în timpul sarcinii, alăptării și a copiilor sub 6 ani. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente. 

Prezentare:
20 fiole buvabileData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.