Bilomag forte memorie, 60 capsule, Zdrovit

Bilomag forte memorie, 60 capsule, Zdrovit - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-NEUROLOGICE/MEMORIE-SI-CONCENTRARE - ZDROVIT
5.0 (1 review-uri)
ZDROVIT
P459821630

Bilomag Forte este un preparat complex ce contine extract de Ginkgo Biloba, lecitina, magneziu și vitamina B6.

Se incarca ofertele...

Descriere Bilomag forte memorie, 60 capsule, Zdrovit

Proprietăți:

Bilomag Forte este un supliment alimentar

Memorie, concentrare și circulație periferică

Un preparat complex ce conține extract de Ginkgo Biloba, lecitina, magneziu și vitamina B6.

Extractul de Ginkgo Biloba ajută la oxigenarea normală a creierului, susținând astfel circulația cerebrală și funcționarea întregului sistem circulator și protejează celula nervoasă, contribuind la neutralizarea radicalilor liberi.

Lecitina intră în compoziția fiecărei celule nervoase, fiind responsabilă de funcționarea optimă a sistemului nervos.

Vitamina B6 și magneziul contribuie la menținerea sănătății psihice, la funcționarea normală a sistemului nervos și la reducerea oboselii și epuizării.

Ingrediente:

1 capsula de 570 mg conține: 120 mg magneziu (32%*), 90 mg extract de Ginkgo biloba, 100 mg lecitina, 1,4 vitamina B6 (100%*) *VNR - Valoare Nutrițională de Referință (conf Reg 1169/2011).Consumul de referință al unui adult obișnuit (8 400 kJ/ 2 000 kcal)

Mod de administrare:

Oral, 1 capsula pe zi, după masă.

Contraindicații:

Contraindicat copiilor sub 12 ani, femeilor însărcinate și persoanelor cu tulburări de coagulare a sângelui. A se întrerupe administrarea produsului cu minim 36 de ore înaintea oricărei intervenții chirurgicale.

Prezentare Bilomag Forte:

60 de capsuleData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

S-ar putea sa-ti placa