Vagilact, 10 comprimate, Heaton

Vagilact, 10 comprimate, Heaton - HEATON K.S
HEATON k.s
P438798537
Vagilact, 10 comprimate, Heaton Pentru ce se utilizează Vagilact? În cazul disconfortului vaginal (mâncărime, usturime, senzație de uscare etc.) Ajută la restabilirea microflorei vaginale naturale de ex.
Se incarca ofertele...

Descriere Vagilact, 10 comprimate, Heaton

Vagilact, 10 comprimate, Heaton Pentru ce se utilizează Vagilact? În cazul disconfortului vaginal (mâncărime, usturime, senzație de uscare etc.) Ajută la restabilirea microflorei vaginale naturale de ex. după/la utilizarea ATB (antibioticelor) Ajută la restabilirea microflorei vaginale naturale de ex. pentru femei aflate la menopauză (în cazul senzației de uscare a mucoasei vaginale etc.) Cum acționează Vagilact Un pachet de Vagilact conține 10 comprimate vaginale de unică folosință. După introducerea capsulei în vagin aceasta se dizolvă și eliberează substanțele active. Combinația substanțelor active reduce pH-ul în vagin până la ușor acid pH 3.8 – 4.2 benefic sănătății. Acest mediu sănătos, ușor acid este potrivit pentru bacteriile din familia Lactobacillus. Prezența acestor bacterii benefice sănătății este necesară pentru restabilirea și păstrarea mediului vaginal sănătos. Combinația substanțelor active, în special iso-flavonoidele din soia ajută la ameliorarea stării mucoasei vaginale – această mucoasă este hidratată și elastică. Cum se folosește Vagilact? A se utiliza 1 comprimat vaginal o dată pe zi timp de 10 zile. Este recomandată folosirea Vagilact-ului seara, înainte de culcare. Înainte de aplicare să vă spălați bine pe mâini și în zona intimă. Introduceți Vagilactul în vagin. A nu se depăși durata de aplicare maximă de 20 de zile (2 pachete) fără consultarea medicului dumneavoastră ginecolog. Când nu se recomandă utilizarea Vagilactului? A nu se utiliza în cazul sensibilității cunoscute la oricare substanță conținută în capsula vaginală. A nu se utiliza Vagilact în timpul menstruației. Cum se folosește și condițiile de păstrare a Vagilact-ului? A se aplica Vagilact-ul numai în tratamentul vaginal. A nu se folosi produsul după expirarea duratei de utilizare indicată pe ambalaj. A se păstra la o temperatură de până la 25°C, departe de orice sursă de căldură. Nu este necesar a fi păstrat în frigider. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se folosi dacă ambalajul este deschis sau deteriorat. A nu se depăși doza recomandată fără consultarea medicului. Înainte de aplicare vă recomandam să citiți cu atenție prospectul. Prezentare: 10 comprimate vaginale

Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.