Tantum Rosa Irigator

  • -5%
Tantum Rosa Irigator - AFECTIUNI-GENITALE - CSC PHARMACEUTICALS HANDELS GMBH
I7255
Irigator Tantum Rosa este sigur in utilizare fiind realizat din plastic elastic si neted. Acesta poate fi folosit de mai multe ori. Se recomanda folosirea irigatorului exclusiv de o singura [...]

Descriere: Tantum Rosa Irigator

Irigator Tantum Rosa este sigur in utilizare fiind realizat din plastic elastic si neted.

Acesta poate fi folosit de mai multe ori.

Se recomanda folosirea irigatorului exclusiv de o singura persoana.

Fetele care nu au inceput viata sexuala nu trebuie sa foloseasca irigatorul Tantum Rosa, intrucat utilizarea acestuia poate duce la ruperea membranei himenului.

Etapele irigarii:

1. Pregatirea: Medicamentul TANTUM ROSA – granule pentru solutie vaginala, trebuie sa fie pregatit folosind apa fiarta anterior si racita la temperatura corpului (sau apa sterila). Un plic de granule se dizolva in ½ litru de apa. Cu solutia obtinuta se umple rezervorul irigatorului. Pe rezervor se insurubeaza canula irigatorului.

2. Introducerea canulei irigatorului: Daca este posibil irigarea trebuie sa se faca in pozitie culcata, cel mai bine intr-o cada goala sau stand – sub dus; de asemenea se poate face irigarea in pozitie sezand, pe bideu sau pe toaleta.

3. Irigarea Rezervorul trebuie tinut cu ambele maini (degetele mari se pun pe capatul irigatorului). Apasand pe rezervor se realizeaza golirea acestuia. Irigarea vaginului trebuie facuta 1-2 ori pe zi. Medicul poate recomanda o alta dozare.

4. Dupa terminarea irigarii: Se scoate cu delicatete canula irigatorului din vagin fara a permite destinderea rezervorului, pentru a nu absorbi in rezervor secretii din vagin.

5. Spalarea De la rezervor se desurubeaza canula irigatorului. Ambele piese se spala in apa calda (pana la 40°C) cu sapun, se clatesc cu atentie si se lasa sa se usuce.

Precautii:

• Nici una din partile irigatorului nu trebuie sa fie spalata in masina de spalat!

• A nu se steriliza!

• A nu se incalzi la o temperatura peste 40 grade C!

• Sa nu se foloseasca agenti agresivi de dezinfectie!

• In caz de indoieli privind modul de utilizare trebuie sa contactati un medic ginecolog.



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review