Spray pentru confortul intim Intiskin Multi-Gyn, 40 ml, Bioclin

Spray pentru confortul intim Intiskin Multi-Gyn, 40 ml, Bioclin - AFECTIUNI-GENITALE - BIOCLIN BV DELF
P438800061
Indicații: Multi-Gyn Intiskin se folosește cu precădere pentru a calma mâncărimile, iritațiile și arsurile din zona intimă cauzate de epilat, șervetele umede, tampoane, [...]

Descriere: Spray pentru confortul intim Intiskin Multi-Gyn, 40 ml, Bioclin

Indicații:

Multi-Gyn Intiskin se folosește cu precădere pentru a calma mâncărimile, iritațiile și arsurile din zona intimă cauzate de epilat, șervetele umede, tampoane, hârtie igienică, săpun, sport, activitate sexuală.

Ameliorează disconfortul la nivelul pielii din zona intimă;

Calmează pruritul, iritația și senzația de arsură;

Are efect plăcut și răcoritor;

Elimină mirosurile neplăcute și oferă prospețime.

Mod de întrebuințare:

Aplicați Multi-Gyn Intiskin de cel puțin 2 până la 3 ori pe zi (1-2 pulverizări) sau ori de câte ori este nevoie de ajutor.

Multi-Gyn Intiskin poate fi pulverizat din orice unghi!

Ingrediente:

Aqua, Aloe barbadensis Extract, izopropil izostearat, Isoceteth-20, betaina, Glycereth-26, Panthenol, caprilic / capric, propilenglicol izostearat, sorbitan izostearat, dimetil izosorbid, PPG-15 ștearil eter, zinc gluconat, Squalene, acid salicilic, alantoina, Parfum, hidroxid de sodiu, Galactoarabinan Polyglucuronic acid reticulat. * 2QR-complex de polizaharide bio-active patentat care echilibrează flora pielii naturale într-un mod sigur și natural.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review