Secom Candida Cleanse, 60 capsule

I6855
Secom Candida Cleanse, 60 capsule - AFECTIUNI-GENITALE - SECOM
Secom
Formulă complexă ce contribuie la menținerea sănătății tractului uro-genital, sănătății intestinale și la detoxifierea organismului. Proprietăți: - asociere complexă de pulberi și [...]
Beneficiaza de transport gratuit
info campanie
Achizitioneaza produse din portofoliul SECOM si gama GOOD ROUTINE de minimum 99 LEI si beneficiezi de: TRANSPORT GRATUIT!

Secom Candida Cleanse, 60 capsule

Formulă complexă ce contribuie la menținerea sănătății tractului uro-genital, sănătății intestinale și la detoxifierea organismului.

Proprietăți:

- asociere complexă de pulberi și extracte din plante cu acțiune sinergică asupra tractului uro-genital;

- reduce aderarea și dezvoltarea coloniilor fungice și bacteriene la nivel digestiv, uro-genital, oro-faringian, cutanat, elimină toxinele eliberate de aceastea și la reducerea numărului de recurențe:

- menținerea mediului vaginal sănătos prin: calmarea pruritului, leucoreei și reducerea mirosului neplăcut, îmbunătățirea tensiunii și uscăciunii mucoasei vaginale, reglarea și menținerea pH-ului vaginal fiziologic, reducerea dezvoltării microorganismelor agresoare, echilibrarea raportului estrogen/progesteron;

- menține integritatea mucoasei intestinale, echilibrul florei intestinale;

- îmbunătățește digestia și asimilarea nutrienților; - eliminarea toxinele din organism.

-echilibrează sistemul imunitar și ajută la creșterea rezistenței antibacteriene.

Ingrediente active per 2 capsule:

Trigliceride cu lanț mediu (extract din pudra de nucă de Cocos [Cocoș nucifera]) 250 mg, usturoi (Allium sativum)(extract standardizat din bulbi 3:1) 200 mg, amestec Candidă Cleanse 190 mg, amestec pentru sănătatea florei intestinale 160 mg, amestec pentru sănătatea digestivă și intestinală 120 mg, Cazeina 13 mg.

Mod de administrare:

Câte 2 capsule pe zi, seara sau conform recomandării consultantului de specialitate.

Precauții:

A nu se administra femeilor însărcinate sau care alăptează. A se administra persoanelor care administrează anticoagulante doar la recomandarea unui specialist.

Prezentare:

60 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review