Mastrelle Symbio, 10 capsule vaginale

Mastrelle Symbio, 10 capsule vaginale -  - FITERMAN
Fiterman
P459792925
Proprietăți: Tratează și previne infecțiile intime Mastrelle® Symbio capsule vaginale este un produs bazat pe componente probiotice și prebiotice. Datorită asocierii probiotic-prebiotic, Mastrelle® Symbio capsule vaginale este [...]

Descriere: Mastrelle Symbio, 10 capsule vaginale

Proprietăți:

Tratează și previne infecțiile intime Mastrelle® Symbio capsule vaginale este un produs bazat pe componente probiotice și prebiotice. Datorită asocierii probiotic-prebiotic, Mastrelle® Symbio capsule vaginale este eficient atât în tratarea și prevenirea candidozei şi vaginitei bacteriene, restabilirea echilibrului florei şi pH-ului vaginal, cât şi în întreruperea cercului vicios al infecţiilor vaginale recurente.

Compoziție: Lactobacillus rhamnosus, lactobacillus reuteri, complex prebiotic bio-activ, vitamina C, amidon, celuloza microcristalină, stearat de magneziu, hipromeloza, dioxid de titan.

Indicații:

- Tratează candidoza și vaginită bacteriană

- Previne infecțiile vaginale recurente

- Restabilește echilibrul florei și pH-ului vaginal, în toate situațiile în care numărul lactobacililor de la nivel vaginal este scăzut

- Scade recurențele vaginitelor bacteriene crește eficacitatea terapiei clasice - Eradichează Candida și formele sale de rezistență

- Poate fi utilizat în condiţii de siguranță în timpul sarcinii și alăptării

Doze și mod de administrare:

- O capsulă vaginală zilnic, introdusă adânc, seara la culcare, timp de 7 zile, apoi 1 capsulă pe săptămână timp de 3 săptămâni.

- Capsulele vaginale de Mastrelle® Symbio necesită un mediu umed intravaginal pentru a se dizolva complet.

- În cazul unei mucoase vaginale extrem de uscate, capsulele trebuie umezite cu apă, timp de câteva secunde, înainte de a fi administrate.

Recomandări:

- Mastrelle® Symbio capsule vaginale poate fi utilizat în timpul sarcinii și alăptării.

- Administrarea Mastrelle® Symbio capsule vaginale se întrerupe pe perioada menstruaţiei, după care se poate relua.

- Dacă manifestaţi efecte nedorite pe care le asociaţi cu administrarea Mastrelle® Symbio capsule vaginale, contactaţi medicul dumneavoastră. - A se păstra la temperaturi sub 25°C , în ambalajul original.

- A nu se lăsa la îndemână și vederea copiilor.

Prezentare:

10 capsule vaginale



Data ultimei actualizari: 2023-11-23 13:03:45
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review