Mastrelle Symbio, 10 capsule vaginale

P459792925
  • -10%
Mastrelle Symbio, 10 capsule vaginale - AFECTIUNI-GENITALE - FITERMAN
Fiterman
Proprietăți: Tratează și previne infecțiile intime Mastrelle® Symbio capsule vaginale este un produs bazat pe componente probiotice și prebiotice. Datorită asocierii probiotic-prebiotic, Mastrelle® Symbio capsule vaginale este [...]

Alte produse din aceeasi categorie:

Mastrelle Symbio, 10 capsule vaginale

Proprietăți:

Tratează și previne infecțiile intime Mastrelle® Symbio capsule vaginale este un produs bazat pe componente probiotice și prebiotice. Datorită asocierii probiotic-prebiotic, Mastrelle® Symbio capsule vaginale este eficient atât în tratarea și prevenirea candidozei şi vaginitei bacteriene, restabilirea echilibrului florei şi pH-ului vaginal, cât şi în întreruperea cercului vicios al infecţiilor vaginale recurente.

Compoziție: Lactobacillus rhamnosus, lactobacillus reuteri, complex prebiotic bio-activ, vitamina C, amidon, celuloza microcristalină, stearat de magneziu, hipromeloza, dioxid de titan.

Indicații:

- Tratează candidoza și vaginită bacteriană

- Previne infecțiile vaginale recurente

- Restabilește echilibrul florei și pH-ului vaginal, în toate situațiile în care numărul lactobacililor de la nivel vaginal este scăzut

- Scade recurențele vaginitelor bacteriene crește eficacitatea terapiei clasice - Eradichează Candida și formele sale de rezistență

- Poate fi utilizat în condiţii de siguranță în timpul sarcinii și alăptării

Doze și mod de administrare:

- O capsulă vaginală zilnic, introdusă adânc, seara la culcare, timp de 7 zile, apoi 1 capsulă pe săptămână timp de 3 săptămâni.

- Capsulele vaginale de Mastrelle® Symbio necesită un mediu umed intravaginal pentru a se dizolva complet.

- În cazul unei mucoase vaginale extrem de uscate, capsulele trebuie umezite cu apă, timp de câteva secunde, înainte de a fi administrate.

Recomandări:

- Mastrelle® Symbio capsule vaginale poate fi utilizat în timpul sarcinii și alăptării.

- Administrarea Mastrelle® Symbio capsule vaginale se întrerupe pe perioada menstruaţiei, după care se poate relua.

- Dacă manifestaţi efecte nedorite pe care le asociaţi cu administrarea Mastrelle® Symbio capsule vaginale, contactaţi medicul dumneavoastră. - A se păstra la temperaturi sub 25°C , în ambalajul original.

- A nu se lăsa la îndemână și vederea copiilor.

Prezentare:

10 capsule vaginaleData ultimei actualizari: 2022-03-31 20:18:13