Mastrelle flora plus, 10 plicuri dus vaginal

Mastrelle flora plus, 10 plicuri dus vaginal - AFECTIUNI-GENITALE - FITERMAN
Fiterman
P438800617

Este un produs cu acțiune delicată de curățare intravaginală, cu rol de echilibrare a florei vaginale, îndepărtând totodată secrețiile patologice de origine bacteriană și mirosul

[...]

Descriere: Mastrelle flora plus, 10 plicuri dus vaginal

Este un produs cu acțiune delicată de curățare intravaginală, cu rol de echilibrare a florei vaginale, îndepărtând totodată secrețiile patologice de origine bacteriană și mirosul neplăcut.

Ameliorează rapid și eficient mâncărimile, arsurile, echilibrează pH-ul și regenerează epiteliul vaginal.

Indicații:

- igiena vaginală generală;

- igiena vaginală intensivă în caz de secreții abundente urât mirositoare, mâncărimi, iritație și senzație de arsură;

- prevenirea infecțiilor vaginale, precum și ca tratament de susținere în infecțiile bacteriene și candidoza vaginală prin achilibrarea florei și a pH-ului vaginal;

- după ciclul menstrual, pentru regenerarea epiteliului și restabilirea pH-ului vaginal;

- după contactul sexual neprotejat, pentru îndepărtarea secrețiilor sau reziduurilor de geluri contraceptive și restabilirea pH-ului vaginal.

Ingrediente:

Complex prebiotic activ, extracte din plante bio-active (mușețel, echinacea, castan sălbatic), acid lactic, xilitol, lactoza, dioxid de siliciu.

Mod de utilizare:

Conținutul unui plic se dizolvă în 200-300 ml apă călduță, rezultând o soluție cu pH 3,5 cu care se fac spălături interne cu ajutorul irigatorului vaginal.

Prezentare:

10 plicuri



Data ultimei actualizari: 2023-11-23 13:03:45
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review