Mastrelle Chic 30+ gel vaginal, 25g

P438800039
Mastrelle Chic 30+ gel vaginal, 25g - AFECTIUNI-GENITALE - FITERMAN
Fiterman
Previne și tratează uscăciunea și iritația vaginală. Gel vaginal cu pH 4.1. Mastrelle Chic 30+ gel vaginal, prin conținutul în acid hialuronic, acționează benefic asupra [...]

Mastrelle Chic 30+ gel vaginal, 25g

Previne și tratează uscăciunea și iritația vaginală. Gel vaginal cu pH 4.1.

Mastrelle Chic 30+ gel vaginal, prin conținutul în acid hialuronic, acționează benefic asupra mucoasei vaginale uscate sau iritate. Asigură rehidratarea celulelor epiteliale și formarea unui strat fluid cu propietăți lubrifiante excepționale, având ca rezultat redarea elasticității și troficitații celulare din stratul superficial al mucoasei vaginale.

Extractele de galbenele și aloe acționează sinergic în combaterea atrofiei vaginale prin activitățile antibacteriene, antifuningine și cicatrizante. Are o textură ușoară, apoasă, mucoadezică și care asigură un ph apropiat de cel vaginal.

Prezentare:

25 g



Data ultimei actualizari: 2023-11-23 13:03:45
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review