Lutropep, 30 capsule, Bio Vitality

P459800189
Lutropep, 30 capsule, Bio Vitality - AFECTIUNI-GENITALE - BIO VITALITY
BIO VITALITY
Compoziție: Extracte vegetale selecționate din Saraca indica, Symplocos racemosa, Asparagus racemosus, Withania somnifera, Valeriana wallichii, Ficus glomerata, Abroma augusta, Kukkutand bhasma, Praval pishti, Iron bhasma. Mod de administrare: [...]

Lutropep, 30 capsule, Bio Vitality

Compoziție:

Extracte vegetale selecționate din Saraca indica, Symplocos racemosa, Asparagus racemosus, Withania somnifera, Valeriana wallichii, Ficus glomerata, Abroma augusta, Kukkutand bhasma, Praval pishti, Iron bhasma.

Mod de administrare:

2 capsule de 2 ori pe zi, minim 3 luni - mod curativ. 2 capsule pe zi - mod de întreținere.

Indicații:

Sângerări vaginale anormale (menoragie, uter fibromatos, polipi vaginali).

Dereglări ale ciclului menstrual (oligomenoree, amenoree, dismenoree).

Sindrom premenstrual.

Menopauză.

Inflamații la nivelul ovarelor sau trompelor.

Infertilitate nespecifică.

Este un remediu natural obținut din plante selecționate pe baza experienței de secole a specialiștilor din India (medicina tradițională Ayurvedică) binecunoscut ca un puternic tonic uterin.

Informații utile:

Lutropep înlătură sângerările abundente, reglează ciclurile menstruale, înlătură durerile și spasmele, reduce starea de tensiune. În cazul sindromului premenstrual, Lutropep înlătură durerile imediat. Nu aveți nevoie de anxiolitice și antidepresive.

Este foarte eficient în cazurile de infertilitate nespecifică, stimulând ovulația.

Lutropep elimină administrarea de hormoni și hemostatice deoarece conține 3 hemostatici puternici: Symplocos racemosa, Ficus glomerata și Asparagus racemosus în cantitate de 1,4 g/doză pentru a regla sângerarea și a restabili echilibrul hormonal normal.

Lutropep ajută la prevenirea histerectomiei datorate în cele mai multe cazuri sângerărilor vaginale anormale.

Administrat pe o perioadă de 3 luni, Lutropep reprezintă un tonic recomandat femeilor slabe și epuizate.

Acestea vor arăta mai bine, vor avea menstruație regulată și se vor bucura de viața sexuală. Lutropep normalizează echilibrul hormonal, fiind recomandat la menopauză.

Lutropep stabilizează greutatea sau poate chiar reduce kilogramele în plus care se depun la femei din cauza menopauzei sau a hipotiroidiei.

Prezentare:

30 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review