Halova, 10 ovule, Perfect Care

Halova, 10 ovule, Perfect Care - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-GENITALE - PERFECT CARE
Perfect Care
P479852225

Halova este un produs sub formă de ovule, cu acțiune terapeutică locală, indicat în terapia mucoasei vaginale rănite, atrofice sau iritate.

Se incarca ofertele...

Descriere Halova, 10 ovule, Perfect Care

Indicatii:

  • - uscăciune vaginală cauzată de vârstă;
  • - diverse patologii care duc la uscăciunea mucoasei vaginale (vulvovaginite);
  • - uscăciune vaginală cauzată de tratament cu anticoncepţionale.

Halova este un produs sub formă de ovule, cu acțiune terapeutică locală, indicat în terapia mucoasei vaginale rănite, atrofice sau iritate.

Compozitie:
Un ovul conține:  Aloe Vera oil, Extract de Galbenele (Calendula oficinalis), Vitamina E, Hialuronat de sodiu, gliceride semisintetice, lanolină anhidră, dioxid de siliciu coloidal, apă, xylitol.

Mod de administrare:
Doza recomandată este un ovul pe zi administrat intravaginal, preferabil seara, pentru primele 10 zile apoi 1 ovul o dată la două zile timp de 20 de zile. Acțiunea poate dura 1-2 luni după care, în funcție de profilul de estrogen individual, poate fi necesara repetarea terapiei. Tratamentul se începe în prima zi după terminarea menstruației.

Precautii:

  • Având în vedere compoziția produsului, în general, nu sunt necesare precauții. Igienizati bine mainile si zona intima inainte de administrarea ovulului.
  • Nu utilizati ovulele cu alveolele deteriorate sau care prezinta urme de substanta pe exteriorul alveolei.
  • Nu utilizati ovulele cu aspect neuniform sau care prezinta urme de particule aglomerate.
  • Ovulele nu se divizeaza.

Prezentare:
10 ovuleData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.