Gynophilus, 14 capsule vaginale

Gynophilus, 14 capsule vaginale - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-GENITALE - BIESSEN PHARMA SRL
P41860
De ce apare dezechilibrul florei vaginale ? Se cunosc anumite cauze ale acestui dezechilibru: administrarea recenta de antibiotice, utilizarea tampoanelor periodice, menstruatii abundente, igiena intima foarte agresiva, utilizarea repetata de antimicotice.
Se incarca ofertele...

Descriere Gynophilus, 14 capsule vaginale

De ce apare dezechilibrul florei vaginale ?

Se cunosc anumite cauze ale acestui dezechilibru: administrarea recenta de antibiotice, utilizarea tampoanelor periodice, menstruatii abundente, igiena intima foarte agresiva, utilizarea repetata de antimicotice. Chiar daca exista alte situatii in care nu se cunoaste cu precizie cauza, este cert ca acest echilibru trebuie mentinut, pentru ca el este un factor esential in limitarea aparitiei de infectii in sfera vaginala.

Care sunt simptomele? Mancarime, mirosuri neplacute, scurgeri abundente, senzatii de arsura, disconfort perineal, iritatii. Cum se restabileste echilibrul florei vaginale?

Fiecare capsula vaginala Gynophilus contine:

- lactobacillus casei varietatea rhamnosus doderlem: cultura liofilizata (341 mg), concentratie minima de 10 germeni pe gram;

- excipient: lactoza. Lactobacillus casei varietatea rhamnosus doderlein exista in mod natural la nivelul mucoasei vaginale si contribuie la mentinerea sau refacerea ecosistemului vaginal prin scaderea ph-ului.

Administrare:

A se utiliza numai de catre adulti. Gynophilus capsule se introduce profund in vagin. A nu se inghiti. Gynophilus capsule se administreaza timp de 7 zile, dimineata si seara, iar apoi o capsula seara pentru intretinere. Umeziti capsula in putina apa pentru a inlesni introducerea sa in vagin.

In timpul tratamentului: Se recomanda utilizarea unui absorbant igienic. Nu se recomanda utilizarea de prezervative, spermicide sau diafragme din latex.

Prezentare:

14 capsule vaginaleData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.