Gel vaginal- Gleitgelen, 50 g, Montavit

  • -4%
Gel vaginal- Gleitgelen, 50 g, Montavit -  - PHARMAZEUTISCHE FABRIK MONTAVIT
W57903

Compoziție: Glicerină, hidroxietilceluloză, ulei parfumat, apă purificată, diclorhidrat de clorhexidină. În timpul actului sexual poate apărea senzația de durere sau tensiune în cazul în care, înainte de

[...]

Descriere: Gel vaginal- Gleitgelen, 50 g, Montavit

Compoziție: Glicerină, hidroxietilceluloză, ulei parfumat, apă purificată, diclorhidrat de clorhexidină. În timpul actului sexual poate apărea senzația de durere sau tensiune în cazul în care, înainte de actul sexual, în vagin secreția vaginală lipsește total sau este insuficientă. Această deficiență în secreție apare după diferite operații pe uter sau ovare sau atunci când vaginul este “prea mic”. Tinerele femei supuse unei activități stresante, precum și femeile cu vârsta cuprinsă între 40 și 50 ani sunt de asemenea afectate de aceste probleme. Gleitgelen este un gel vaginal foarte bine tolerat cu proprietăți lubrifiante și antiseptice care înlocuiește secreția naturală. Gleitgelen nu are efecte secundare asupra mucoasei vaginale și penisului. Poate fi utilizat împreună cu prezervative, nu este gras și este compatibil cu latex-ul. Se spală ușor și nu lasă pete. Ușor de aplicat. Gleitgelen nu este un contraceptiv. Indicații: Dificultăți în coabitare cauzate de vaginul uscat. Utilizare: Se aplică înainte de raporturile sexuale, la intrarea în vagin. Prezentare: 50 g.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:33:41
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review