Femovita Forte Day&Night, 60 capsule

Femovita Forte Day&Night, 60 capsule -  - NATURPHARMA
NaturPharma
P479848894

Femovita Forte Day & Night este un supliment alimentar care sprijina organismul sa faca fata modificarilor din perioada menopauzei. Femovita forte - Zi si Noapte contine o formula stiintifica complexa, pe baza de fitoestrogeni, care amelioreaza tulburarile neuropsihice si neurovegetative care pot aparea in aceasta perioada.

[...]

Descriere: Femovita Forte Day&Night, 60 capsule

Femovita Forte Day & Night, 60 capsule 

Femovita Forte Day & Night este un supliment alimentar care sprijina organismul sa faca fata modificarilor din perioada menopauzei. Femovita forte - Zi si Noapte contine o formula stiintifica complexa, pe baza de fitoestrogeni, care amelioreaza tulburarile neuropsihice si neurovegetative care pot aparea in aceasta perioada.

Femovita Forte Day & Night contine doua produse, fiecare avand o actiune specifica: Femovita forte – Zi si Femovita forte – Noapte. Ajuta la ameliorarea bufeurilor, iritabilitatii, dificultatilor de concentrare, oboselii, sustine integritatea tesutului osos si functionarea normala a sistemului cardiovascular si imunitar.

Beneficii Femovita forte Zi:

Contine patru grupe de fitoestrogeni (izoflavone, stilbenoide, lignani si kumestani), calciu natural, acid folic si vitamina D care sustin organismul pe tot parcursul zilei

Reduce tulburarile asociate cu menopauza: bufeuri, cefalee, depresie, iritabilitate, dificultate de concentrare etc.

Contribuie la mentinerea masei osoase

Ajuta la cresterea rezistentei osoase.

Beneficii Femovita Forte Noapte:

Contine un amestec de vitamina B6 si extracte naturale: Extract de Roinita,Extract de Floarea pasiunii, Extract de Hamei, Extract de radacina de Angelica, Extract de Mac Californian care contribuie la un somn odihnitor

Ajuta la diminuarea bufeurilor

Scade transpiratia nocturna

Reduce trezirile nocturne si contribuie la un somn odihnitor

Mod de administrare Femovita Forte Day & Night:

Se administreaza dimineata, dupa trezire, 1 capsula alba de Femovita Forte Zi si seara, inainte de culcare, luati 1 capsula albastra de Femovita Forte Noapte.

Mod de prezentare:

60 de capsule (30 capsule albe de Zi + 30 capsule albastre de Noapte)



Data ultimei actualizari: 2024-02-21 10:13:17
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review