Femovita, 30 capsule, NaturPharma

Femovita, 30 capsule, NaturPharma -  - NATURPHARMA
NaturPharma
W60162
Femovita este un produs cu o formula combinata, dedicat administrarii la femeile aflate in perioada de premenopauza si menopauza. Femovita nu este un produs hormonal. Utilizarea acestuia nu creeaza dependenta [...]

Descriere: Femovita, 30 capsule, NaturPharma

Femovita este un produs cu o formula combinata, dedicat administrarii la femeile aflate in perioada de premenopauza si menopauza. Femovita nu este un produs hormonal. Utilizarea acestuia nu creeaza dependenta si nu afecteaza greutatea corporala.

Administrarea unei capsule de Femovita pe zi ajuta la ameliorarea simptomelor precum cele de stres, transpiratie, oboseala si ameteala. Femovita reduce riscul bolilor cardiovasculare si imbunatateste starea de spirit.

Cele 15 ingrediente active continute de Femovita contribuie la influentarea rapida a tuturor simptomelor asociate cu premenopauza si menopauza. Alege Femovita pentru a va simti din nou confortabil si frumoase.




Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review