Femintim Pulbere pentru igiena intima, 24 plicuri, Meduman

Femintim Pulbere pentru igiena intima,  24 plicuri, Meduman -  - SC MEDUMAN SA
P459791853
Produs cosmetic Forma de prezentare: pliculeţ conţinând 3,00 g pulbere, prin dizolvarea căreia în 1 1/2 – 2 litrii apă fiartă şi răcită se obţ [...]

Descriere: Femintim Pulbere pentru igiena intima, 24 plicuri, Meduman

Produs cosmetic Forma de prezentare: pliculeţ conţinând 3,00 g pulbere, prin dizolvarea căreia în 1 1/2 – 2 litrii apă fiartă şi răcită se obţine o soluţie care se utilizează pentru igiena intimă a femeii. Ambalaj de comercializare: Cutie cu 24 plicuri, fiecare plic conţinând câte 3 g produs. Ingrediente: Un plic conţine 3,00 g pulbere, prin dizolvarea căreia în 1 1/2 – 2 litrii apă fiartă şi răcită se obţine o soluţie cu un conţinut de max. 0,088 % metenamină. Indicatii: Femintim este un produs pentru igiena intimă externă. Soluţia obţinută în urma dizolvării unui pliculeţ de Femintim în 1 1/2 – 2 litrii apă fiartă şi răcită se utilizează pentru igiena intimă a femeii. Produs pentru igiena intimă externă.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review