Stomachon Lax, 15 capsule, NaturPharma

Stomachon Lax, 15 capsule, NaturPharma -  - NATURPHARMA
NaturPharma
P479852429

Contribuie la funcționarea normală a tractului intestinal; utilă în menținerea funcțiilor fiziologice de purificare a organismului. Crusin – contribuie la funcționarea normală a tractului intestinal; util în menținerea funcțiilor fiziologice de purificare a organismului; susține rezistența fiziologică a organismului în condiții ambientale severe.

[...]

Descriere: Stomachon Lax, 15 capsule, NaturPharma

Senna – contribuie la funcționarea normală a tractului intestinal; utilă în menținerea funcțiilor fiziologice de purificare a organismului. Crusin – contribuie la funcționarea normală a tractului intestinal; util în menținerea funcțiilor fiziologice de purificare a organismului; susține rezistența fiziologică a organismului în condiții ambientale severe. Nalba-de-padure – susține peristaltismul intestinal; susține tranzitul intestinal; susține o funcție intestinală regulată; contribuie la confortul digestiv; contribuie la susținerea digestiei. Bacteriile lactice sunt microorganisme benefice pentru flora intestinală.

Ingrediente:
Extract din frunze de Senna (Cassia angustifolia), cu 20% senozide; extract din scoarta de Crusin (Rhamus purshiana), cu 10% cascarozide A; capsulă: gelatină; agent de încărcare: celuloză microcristalină; extract 5:1 din parti aeriene de Nalba-de-padure (Malva sylvestris); mix de bacterii lactice (15 miliarde UFC Bacillus subtilis, 15 miliarde UFC Lactobacillus casei); agent antiaglomerant: săruri de magneziu ale acizilor grași.

Mod de utilizare: 1 capsulă pe zi.

Contraindicații:
Persoane cu hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului.

Avertizări:
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A se păstra în ambalajul original, la temperatura camerei, până la 25 de grade. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

Prezentare:
15 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:37
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review