Sirop Unilox baby Infant Uno, 100 ml

I5373
Sirop Unilox baby Infant Uno, 100 ml - STOMAC-SI-ACIDITATE - SOLACIUM PHARMA SRL
Proprietati: Combinatie unica de extracte naturale si alginat de sodiu care contribuie la mentinerea aciditatii gastrice normale, la sugari si copii. Infant Uno UNILOX baby are la baza doar substante [...]

Sirop Unilox baby Infant Uno, 100 ml

Proprietati:

Combinatie unica de extracte naturale si alginat de sodiu care contribuie la mentinerea aciditatii gastrice normale, la sugari si copii. Infant Uno UNILOX baby are la baza doar substante naturale (extract de aloe vera, lemn dulce, nalba de padure, extract de musetel si alginat de sodiu) si poate fi folosit dupa varsta de 6 luni pentru indepartarea problemelor descrise mai sus.

Aceasta combinatie de extracte naturale din UNILOX baby are un rol important in protectia si refacerea mucoasei gastrice, in grabirea golirii gastrice (extrem de importanta in regurgitatia acidă pentru ca cu cat stomacul se goleste mai repede cu atat refluxul nu mai are cum sa apara).

Ingrediente active/10 ml: Extract de Lemn-dulce 150 mg Extract de Nalba-de-padure 100 mg Extract de flori de Musetel 100 mg Alginat de sodiu 40 mg Pudra de gel Aloe vera 40 mg

Mod de administrare:

- Sugari de la 6 luni la 1 an - 2.5 ml pe zi. -

- Copii de la 1 an la 3 ani - 5 ml pe zi.

- Copii de la 3 ani la 6 ani - 7.5 ml pe zi.

- Copii de peste 6 ani - 10 ml pe zi doza unica sau divizat in doua doze.

Prezentare:

100 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review