Pilorix, 30 capsule, Fiterman

  • -5%
Pilorix, 30 capsule, Fiterman -  - FITERMAN
Fiterman
P438799777
Proprietăți: Compoziție unică ce asigură un mecanism de acțiune selectiv importiva Helicobacter pylori. Susține sănătatea sistemului digestiv prin asigurarea acidității gastrice normale, protejarea [...]

Descriere: Pilorix, 30 capsule, Fiterman

Proprietăți:

Compoziție unică ce asigură un mecanism de acțiune selectiv importiva Helicobacter pylori. Susține sănătatea sistemului digestiv prin asigurarea acidității gastrice normale, protejarea mucoasei gastrice și reducerea colonizării stomacului cu Helicobacter pylori.

Ingrediente:

-carbonat de calciu, celuloza microcristalină, Lactobacillus reuteri stabilizat, extract deglicirinizat din rădăcini de lemn-dulce (Glycyrrihiza glabra), stearat de magneziu. - Lactobacillus reuteri stabilizat (10 la puterea 11 celule pe gram) / 100,0 mg/capsulă - extract deglicirinizat din rădăcini de lemn-dulce (Glycyrrihiza glabra) / 75,0 mg/capsulă - calciu (carbonat de calciu) / 80,0 mg/capsula - 10% VNR* *Valoarea nutrițională de referință conform Reg. 1169/2011

Indicații:

Recomandat pentru susținerea sănătății sistemului digestiv prin asigurarea acidității gastrice normale, protejarea mucoasei gastrice și reducerea colonizării stomacului cu Helicobacter pylori, la copii peste 12 ani și adulți. Eficacitatea administrării PILORIX nu este influențată de tratamentul concomitent cu antibiotice, întrucât tulpinile de Lactobacillus reuteri sunt stabilizate.

Mod de administrare:

Copii peste 12 ani și adulți: 2 capsule pe zi, înainte de masă, timp de 2 săptămâni.

Recomandări:

A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Prezentare:

30 capsuleData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review