Pepsane gel, 30 plicuri, Rosa Phyto Pharma

Pepsane gel, 30 plicuri, Rosa Phyto Pharma - STOMAC-SI-ACIDITATE - BIESSEN PHARMA SRL
P438795892
Un plic cu gel oral contine dimeticona 3g si guaiazulen 0.004g si excipienti : sorbitol, caraghenati, ciclamat de sodiu, parahidroxibenzoat de metil (E218), ulei volatil de menta, apa purificata. Indicatii [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Pepsane gel, 30 plicuri, Rosa Phyto Pharma

Un plic cu gel oral contine dimeticona 3g si guaiazulen 0.004g si excipienti : sorbitol, caraghenati, ciclamat de sodiu, parahidroxibenzoat de metil (E218), ulei volatil de menta, apa purificata.

Indicatii terapeutice:

Acest medicament este indicat in tratamentul durerilor de stomac.

Contraindicatii:

Hipersensibilitate la dimeticona si guaiazulen sau la orice dintre care excipientii produsului.

Precautii:

Pe perioada tratamentului, trebuie sa evitati stresul, consumul de tutun si bauturi alcoolice, alimente prea picante si anumite medicamente (aspirina, antiinflamatoarele) care pot produce arsuri la stomac sau hiperaciditate. Pepsane contine sorbitol. Daca medicul dumneavoastra v-a atentionat ca aveti intoleranta la unele categorii de glucide, va rugam sa il intrebati inainte sa luati acest medicament. Pepsane contine parahidroxibenzoat de metil. Acesta poate provoca reactii alergice (chiar intarziate) Daca aveti nelamuriri, trebuie sa consultati medicul dumneavoastra sau farmacistul.

Interactiuni:

Pentru a preveni orice interactiune cu alte medicamente , medicul dumneavoastra sau farmacistul trebuie informat despre toate celelalte tratamente in curs.

Atentionari speciale:

Sarcina si alaptarea. Dimeticona poate fi administrata in timpul sarcinii si alaptarii. Nu exista date clinice asupra guaiazulenei la femeile gravide. Totusi , pana in prezent nu au fost raportate malformatii cauzate de acest produs. In consecinta, acest medicament poate fi administrat pe perioada sarcinii sau alaptarii.

Se recomanda ca pe perioada sarcinii si alaptarii sa fie solicitat sfatul medicului sau al farmacistului inainte de administrarea oricarui medicament. Capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. Pepsane nu influenteaza capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Doze si mod de administrare:

Se administreaza pe cale orala. Se inghite direct continutul a 1-2 plicuri , de 2-3 ori pe zi, inaintea meselor sau cand apare durerea. Acest medicament v-a fost prescris personal, pentru o anumita indicatie. El nu poate fi folosit intr-o alta situatie si nu trebuie recomandat unei terte persoane.

Reactii adverse:

Ca orice produs activ, acest medicament poate produce mai multe sau mai putine efecte secundare nedorite la unele persoane. Informati medicul dumneavoastra sau farmacistul despre aparitia oricaror efecte nedorite nementionate in acest prospect. Supradozaj: Nu a fost raportat nici un caz de supradozaj.

Pastrare:

A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj. Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective. A se pastra la temperaturi sub 25 grade Celsius, in ambalajul original. A se feri de surse de caldura.

A nu se lasa ma indemana si vederea copiilor. Medicamentele nu trebuie aruncate pe calea apei menajere sau a rezituurilor menajere. Intrebati farmacistul cum sa eliminati medicamentele care nu va mai sunt necesare. Aceste masuri va vor ajuta la protejarea mediului.

Prezentare:

30 plicuri



Data ultimei actualizari: 2023-10-27 15:30:41
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review