Pepsane, 30 capsule, Rosa Phyto Pharma

Pepsane, 30 capsule, Rosa Phyto Pharma - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-DIGESTIVE/STOMAC-SI-ACIDITATE - BIESSEN PHARMA SRL
W49369
Acest medicament este recomandat in tratamentul durerilor si arsurilor esofagiene sau in tratamentul durerilor, arsurilor si hiperaciditatii stomacului. Compozitie: Dimeticona 300mg, guaiazulen 4 mg. Mod de utilizare: Se administreaza pe
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Pepsane, 30 capsule, Rosa Phyto Pharma

Acest medicament este recomandat in tratamentul durerilor si arsurilor esofagiene sau in tratamentul durerilor, arsurilor si hiperaciditatii stomacului.

Compozitie:

Dimeticona 300mg, guaiazulen 4 mg.

Mod de utilizare:

Se administreaza pe cale orala. Se inghite o capsula cu apa cand apar dureri.

Nu se administreaza mai mult de 4 capsule pe zi.Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.