Neutralin, 20 comprimate masticabile, Polisano

954413
Neutralin, 20 comprimate masticabile, Polisano - STOMAC-SI-ACIDITATE - POLISANO PHARMACEUTICALS SRL
Proprietăți: Neutralin comprimate masticabile este o combinație de substanțe minerale și vegetale care au un rol important în neutralizarea acidității crescute din stomac, provocată de excesul [...]

Neutralin, 20 comprimate masticabile, Polisano

Proprietăți:
Neutralin comprimate masticabile este o combinație de substanțe minerale și vegetale care au un rol important în neutralizarea acidității crescute din stomac, provocată de excesul de suc gastric.
Efectul de neutralizare se datorează proprietăților individuale și combinate ale sărurilor minerale de calciu și de magneziu.
Prezența sărurilor de magneziu asigură și un efect de contracarare a stărilor de constipație care pot apărea ca urmare a prezenței sărurilor de calciu.
Neutralin este folosit în stările de disconfort provocate de creșterea acidității în stomac, caracterizate prin jenă sau greutate în zona superioară a abdomenului, balonare după mese, senzație de arsură.
Mod de administrare:
Doza zilnică recomandată (în caz de apariţie a stărilor de disconfort stomacal): 3-4 comprimate masticabile pe zi, la o oră după fiecare masă principală și la un interval de 2 ore după orice altă substanţă capabilă să producă restabilirea sau corectarea funcțiilor organismului.
Comprimatele se pot mesteca sau se pot lăsa să se dizolve uşor în gură.
Ingrediente:
489 mg carbonat de calciu (corespunzător la 195,79 mg calciu), 11 mg carbonat de magneziu (corespunzător la 3,17 mg magneziu), 6 mg trisilicat den magneziu (corespunzător la 1,12 mg magneziu), extract uscat de Mentă (Mentha piperită), cu 10% polifenoli și alte ingrediente: izomalt (E953), acid stearic, dioxid de siliciu coloidal, amidon de porumb, maltodextrină, aromă de mentă (1,2%), zaharina sodică.
Un comprimat masticabil conține 195,79 mg calciu (24,47% din doza zilnică recomandată).
Prezentare:
20 comprimate


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review