Neobianacid, 45 comprimate +14 comprimate, Aboca

  • -10%
Neobianacid, 45 comprimate +14 comprimate, Aboca - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-DIGESTIVE/STOMAC-SI-ACIDITATE - ABOCA
Aboca
P479849207
NeoBianacid Aciditate şi Reflux este un produs pe bază de complexe moleculare vegetale şi minerale, care are o acţiune protectoare şi apoi calmantă asupra mucoasei gastroesofagiene, util în combaterea
Se incarca ofertele...

Descriere Neobianacid, 45 comprimate +14 comprimate, Aboca

NeoBianacid Aciditate şi Reflux este un produs pe bază de complexe moleculare vegetale şi minerale, care are o acţiune protectoare şi apoi calmantă asupra mucoasei gastroesofagiene, util în combaterea rapidă a arsurilor, durerii, senzaţiei de aciditate sau a simptomelor tipice iritării şi inflamării mucoasei.

INDICAŢII:

NeoBianacid Aciditate şi Reflux este indicat pentru tratamentul problemelor legate de aciditate, cum ar fi arsurile, durerea, refluxul gastroesofagian şi gastrita.

Este indicat şi în tratamentul simptomelor asociate dispepsiei (digestiei dificile), cum ar fi arsurile, senzaţia de plenitudine şi meteorismul.

NeoBianacid Aciditate şi Reflux poate fi util pentru prevenţie, în situaţiile care pot produce iritaţia mucoasei (administrarea de medicamente antiinflamatoare/analgezice nesteroidiene, perioade de stres fizic - psihic, schimbări de anotimp, alimentaţie şi stil nesănătos de viaţă).

Produsul poate fi administrat şi în timpul sarcinii, al alăptării şi copiilor peste 6 ani.

NeoBianacid Aciditate şi Reflux este un produs cu ingrediente din agricultură ecologică, fără gluten şi cu gust plăcut.

CUM ACŢIONEAZĂ

NeoBianacid Aciditate şi Reflux formează o peliculă cu efect de barieră pe mucoasă, care o protejează de contactul cu sucurile gastrice şi substanţele iritante.

NeoBianacid Aciditate şi Reflux conţine Poliprotect, un complex molecular cu proprietăți mucoadezive, rezultat al cercetărilor efectuate de Aboca.

Poliprotect acţionează datorită sinergiei dintre componenta polizaharidică (greutate moleculară > 20.000 Dalton) şi componenta minerală (Limestone şi Nahcolite). Acţiunea Poliprotect este completată de proprietăţile antioxidante ale componentei flavonoidice, care combate iritaţia cauzată de radicalii liberi.

ASOCIEREA CU MEDICAMENTE

Datorită mecanismului său de acţiune, NeoBianacid Aciditate şi Reflux poate fi utilizat atât în asociere cu inhibitoare de pompă protonică şi cu antagoniştii receptorilor H2, cât şi în perioadele de suspendare a tratamentului, conform indicaţiilor medicului.

Mod de administrare:

Se administrează un comprimat, la nevoie, lăsându-l să se topească încet în gură.În caz de reflux gastroesofagian, se recomandă administrarea unui comprimat după mesele principale şi a unuia seara, înainte de culcare. În cazul arsurilor şi senzaţiei de plenitudine, asociate cu digestia dificilă (dispepsie), se recomandă administrarea unui comprimat după masă. În toate cazurile, dacă este necesar, administrarea poate fi repetată de mai multe ori pe zi, chiar şi la intervale scurte.

Produsul poate fi consumat şi de către copii, începând cu vârsta de 6 ani, cu aceeaşi posologie.

Produsul poate fi utilizat şi pentru perioade îndelungate. Recomandăm utilizarea produsului în 6 luni de la deschiderea flaconului. Închideţi flaconul temeinic după utilizare.

Avertizari:

Nu utilizaţi în caz de hipersensibilitate sau alergie individuală la una sau mai multe componente. Dacă simptomele persistă, consultaţi medicul. Vă recomandăm să administraţi produsul la interval de cel puţin două ore de alte medicamente, în special tetracicline. Conţinutul de glicirizină datorat lemnului-dulce este mai mic decât cantitatea raportată ca fiind cauza unei posibile creşteri a tensiunii. A se păstra la loc răcoros, uscat şi ferit de surse de lumină şi căldură. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. Data expirării se referă la produsul păstrat în ambalajul original şi în condiţii corespunzătoare. 

Ingrediente:

Substanţe funcţionale:

• Poliprotect: Complex molecular sinergic din polizaharide* şi minerale naturale Limestone şi Nahcolite

Titrat în polizaharide (greutate moleculară >20.000 Dalton) ≥ 7,6% (40 mg per comprimat)

• Fracţie flavonoidică*

Conţine de asemenea: zahăr din trestie*, gumă arabică, aromă naturală de Mentă.

*Ingrediente din Agricultură EcologicăData ultimei actualizari: 2024-02-06 11:27:49
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.