Gaviscon Mentol suspensie orala, 200 ml, Reckitt

Gaviscon Mentol suspensie orala, 200 ml, Reckitt -  - RECKITT BENCKISER HEALTHCARE
I4992

Acest medicament este utilizat pentru tratamentul simptomelor refluxului gastro-esofagian, cum sunt regurgitația acidă, senzația de arsură în capul pieptului și indigestia (legate de reflux) care apar, de exemplu, după mese sau în timpul sarcinii sau la pacienții cu simptome asociate esofagitei de reflux.

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Gaviscon Mentol suspensie orala, 200 ml, Reckitt

 Gaviscon Mentol suspensie orală aparține unui grup de medicamente numite “supresori ai refluxului”, care formează un strat protector peste conținutul stomacului, impidicând acidul gastric să părăsească stomacul, unde acționează , și să pătrundă în esofag, unde provoacă durere și disconfort. Acest medicament este utilizat pentru tratamentul simptomelor refluxului gastro-esofagian, cum sunt regurgitația acidă, senzația de arsură în capul pieptului și indigestia (legate de reflux) care apar, de exemplu, după mese sau în timpul sarcinii sau la pacienții cu simptome asociate esofagitei de reflux.

Compoziție:
Acest medicament conține sodium (10,6 mmol per doza de patru comprimate) și calciu (3,2 mmol per doza de patru comprimate). Substanțe active: fiecare comprimat conţine alginat de sodiu 250 mg, hidrogenocarbonat de sodiu 133,5 mg și carbonat de calciu 80 mg. Celelalte componente manitol, macrogol 20000, copovidonă, aspărtame, aromă de mentă, ștearat de magneziu și acesulfam potasic. Acest medicament nu conţine zahăr sau gluten.

Mod de administrare:
Adulți și copii peste 12 ani: 5-10ml după mese și înainte de culcare. Copii sub 12 ani : Se administrează numai la sfatul medicului.

Contraindicaţii:

Nu luaţi Gaviscon Mentol suspensie orală:

Dacă ştiţi că sunteţi alergic (hipersensibil) la oricare dintre componentele Gaviscon Mentol.

Precauţii:

Aveţi grijă deosebită când utilizaţi Gaviscon Mentol suspensie orală

Acest medicament conţine cantităţi mici de sodiu (6,2 mmol per 10 ml) şi calciu (1,6 mmol per 10 ml).
Dacă vi s-a recomandat să urmaţi o dietă restrictivă privind vreuna dintre aceste substanţe, vă rugăm să vă adresaţi medicului dumneavoastră. 

Sarcina, alăptarea şi fertilitatea:

Puteţi lua acest medicament dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi. 

Prezentare:
200 ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:37
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review