Epicogel, suspensie orala, 125 ml, E.I.P.I.Co.

Epicogel, suspensie orala, 125 ml, E.I.P.I.Co. -  - EIPICO
EIPICO
P00533
Indicatii: Tratamentul simptomatic al gastralgiei si flatulentei. Compozitie per 100 ml: Hidroxid de aluminiu gel uscat 8.1 g, hidroxid de magneziu 2 g, simeticona 2.5 g, excipienti: acid [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Epicogel, suspensie orala, 125 ml, E.I.P.I.Co.

Indicatii:

Tratamentul simptomatic al gastralgiei si flatulentei.

Compozitie per 100 ml:

Hidroxid de aluminiu gel uscat 8.1 g, hidroxid de magneziu 2 g, simeticona 2.5 g, excipienti: acid citric, peroxid de hidrogen, ulei de menta, manitol, p-hidroxibenzoat de metil sodic, p-hidroxibenzoat de propil, zaharina sodica, sorbitol solutie 70%m apa purificata

Actiune terapeutica :

Epicogel suspensie are un gust placut si o formula echilibrata asigurand remarcabile proprietati antiacide si antiflatulente precum si o motilitate intestinala normala.

Mod de administrare:

Doza uzuala este de 1 - 3 masuri dozatoare (5 - 15 ml) suspensie orala in timpul durerii. A se agita inainte de utilizare. 



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review