Duo Carb 20 comprimate, Hyllan

Duo Carb 20 comprimate, Hyllan - STOMAC-SI-ACIDITATE - HYLLAN
Hyllan
P479852409

Duo-Carb, datorită ingredientelor sale, contribuie la calmarea disconfortului abdominal determinat de hiperaciditate gastrică.

[...]

Descriere: Duo Carb 20 comprimate, Hyllan

  • Carbonații de calciu și de magneziu au capacitatea de a neutraliza aciditatea gastrică prin degajarea tractului digestiv, contribuind la ameliorarea durerii și arsurii gastrice.
  • Senzație de arsură gastrică;
  • Hiperaciditate gastrică.

Mod de administrare:

Adulți și copii peste 12 ani: 3 comprimate masticabile pe zi. Comprimatul se mestecă sau se lasă să se dizolve lent în cavitatea bucală. Se utilizează după masă sau în faza dureroasă.

Recomandari:

Duo-Carb nu se recomandă persoanelor cu debilitate fizică marcată sau cu funcție renală alterată. Este contraindicat în cazul persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului. Produsul conține zahăr ca îndulcitor, necesită precauție în cazul utilizării de către persoanele diabetice.

Acest supliment alimentar poate interacționa cu medicamente administrate concomitent, determinând scăderea absorbției digestive a acestora. De aceea, este de preferat să utilizați Duo-Carb la o distanță de minim 2 ore de la administrarea de medicamente.

Prezentare:
20 comprimate



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:37
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review