Neobianacid Pediatric, 36 plicuri, Aboca

P479850618
Neobianacid Pediatric, 36 plicuri, Aboca - STOMAC-SI-ACIDITATE - ABOCA
Aboca

NeoBianacid Pediatric este un produs pe bază de complecși moleculari vegetali și minerali, care are o acțiune protectoare și, astfel, calmantă asupra mucoasei gastroesofagiene, fiind util în combaterea rapidă a senzației de aciditate, arsurilor, durerii, adică a simptomelor tipice iritării și inflamării mucoasei.

[...]

Neobianacid Pediatric, 36 plicuri, Aboca

NeoBianacid Pediatric este un produs pe bază de complecși moleculari vegetali și minerali, care are o acțiune protectoare și, astfel, calmantă asupra mucoasei gastroesofagiene, fiind util în combaterea rapidă a senzației de aciditate, arsurilor, durerii, adică a simptomelor tipice iritării și inflamării mucoasei.

Indicatii:

NeoBianacid Pediatric este indicat la copiii de peste 1 an pentru tratamentul problemelor legate de refluxul gastroesofagian, cum sunt vărsăturile, regurgitația și durerea abdominală.

Este indicat și în tratamentul dispepsiei funcționale, care este caracterizată printr-unul sau mai multe dintre următoarele simptome: digestie dificilă, senzație de plenitudine postprandială, sațietate precoce, durere sau arsuri epigastrice.

Actiune:

NeoBianacid Pediatric acționează datorită Poliprotect®, complex molecular rezultat din Cercetarea Aboca, și datorită fracțiunii flavonoidice, ambele protejând mucoasa împotriva acțiunii sucurilor gastrice și combătând iritația cauzată de radicalii liberi.

În special, Poliprotect® formează o peliculă cu efect de barieră (componentă polizaharidică cu proprietăți mucoadezive) și are o acțiune locală de tampon (componentă minerală din Limestone și Nahcolite).

Ingrediente:

Substanțe funcționale:

Poliprotect®: complex molecular sinergic din polizaharide* (obținute din Aloe vera, Malva sylvestris și Althaea officinalis) și minerale naturale Limestone și Nahcolite

Titrat în polizaharide (greutate moleculară >20.000 daltoni) ≥ 7,6 % (20 mg per pliculeț granular)

Fracțiune flavonoidică* (obținută din Matricaria recutita și Glycyrrhiza glabra)

Conține, de asemenea: zahăr din trestie-de-zahăr*, aromă naturală.

*Ingrediente din Agricultură Ecologică

Mod de administrare:

Administrați conținutul unui pliculeț dizolvat în puțină apă după mesele principale și înainte de culcare.

Se recomandă un dozaj zilnic maxim de 4 pliculețe pentru copii cu vârsta între 1 și 3 ani și de 6 pliculețe pentru copii cu vârsta între 4 și 6 ani.

Produsul poate fi utilizat și pentru perioade îndelungate.

Atentionari:

A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate sau alergie individuală la una sau mai multe componente ale produsului. Dacă simptomele persistă, consultați pediatrul.

Se recomandă administrarea produsului la o distanță de cel puțin două ore de medicamentele a căror

eficacitate poate fi redusă prin administrarea simultană de calciu.

A se păstra la loc răcoros, uscat și ferit de surse de lumină și căldură.

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. 

Data expirării se referă la produsul păstrat în ambalajul original și în condiții corespunzătoare.

Prezentare:
36 plicuri



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:34
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review