Stoperol Rehydro pulbere orala, 12 plicuri

  • -10%
Stoperol Rehydro pulbere orala, 12 plicuri - PROBIOTICE-SI-PREBIOTICE - CHEMAX PHARMA
P479852740

Stoperol este util in situatii precum: diaree, varsaturi, febra, efort fizic intens, in care completarea electrolitilor este obligatorie pentru rehidratarea organismului.

[...]

Descriere: Stoperol Rehydro pulbere orala, 12 plicuri

Stoperol este un produs formulat stiintific, in conformitate cu recomandarile OMS si UNICEF – contine glucoza anhidra, citrat de sodiu dihidrat, clorura de sodiu, clorura de potasiu si o osmolaritate 245 mmol / l. In plus, are o aroma placuta de capsuni. Concentratiile de saruri minerale selectate cu precizie sunt completate cu glucoza, ceea ce face transportul apei catre celule mai eficient. Glucoza si electrolitii (in special sodiul) din solutie nu sunt utilizati doar pentru a suplini un deficit, ci produc si o „forta motrice” pentru transportul apei. Raportul glucoza: sodiu in Stoperol este 1: 1, ceea ce ofera conditii optime pentru transportul apei catre tesuturi. Astfel, cantitatea adecvata de apa ajunge la nivelul tesuturilor si nu apare deshidratarea. Proprietati si beneficii Ajuta la hidratarea normala a organismului. Ajuta la tratarea eficienta a deshidratarii prin inlocuirea electrolitilor pierduti. Ajuta la mentinerea echilibrului electrolitic in organism.

Stoperol este util in situatii precum: diaree, varsaturi, febra, efort fizic intens, in care completarea electrolitilor este obligatorie pentru rehidratarea organismului.

Stoperol se foloseste pentru a hidrata organismul concomitent cu: 

  • Produse antidiareice (indispensabil pentru recuperare mai rapida); 
  • Produse impotriva febrei (antipiretice); produse impotriva senzatiei de greata si antivomitive.
  • De asmenea, Stoperol poate fi utilizat si in cazul exercitiilor fizice intense sau dupa consumul de alcool.

Mod de administrare:
Copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 7 ani: pana la 5 plicuri pe zi Copii si adolescenti (varsta cuprinsa intre 7 si 18 ani): 5 pana la 8 plicuri pe zi Adulti: 5 pana la 10 plicuri pe zi

Prezentare:
12 plicuri.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review