Secom Good Routine Synergize-Your-Gut, 30 capsule moi

  • -10%
Secom Good Routine Synergize-Your-Gut, 30 capsule moi - PROBIOTICE-SI-PREBIOTICE - SECOM
Secom
P479848582
SYNERGIZE-YOUR-GUT® 7 miliarde de tulpini bacteriene benefice si Inulina pentru suplimentarea florei intestinale. Lactobacillus acidophillus Este o bacterie benefica ce colonizează în mod natural cavitatea bucala, intestinul si [...]

Descriere: Secom Good Routine Synergize-Your-Gut, 30 capsule moi

SYNERGIZE-YOUR-GUT®

7 miliarde de tulpini bacteriene benefice si Inulina pentru suplimentarea florei intestinale.

Lactobacillus acidophillus

Este o bacterie benefica ce colonizează în mod natural cavitatea bucala, intestinul si cavitatea vaginala, singura sau in asociere cu alte tulpini din genul Lactobacillus.

Lactobacillus rhamnosus

Este o bacterie benefica ce poseda abilitatea de a persista la nivelul mucoasei intestinale. Poate oferi suport si in mentinerea integritatii microbiotei uro-vaginale. Sustine tranzitului intestinal normal in urma administrarii antibioticelor.

Lactobacillus casei

Are proprietatea remarcabila de a se adaptala diverse tipuri de mediu. Contribuie in mod pozitiv la mentinerea integritatii florei intestinale si actioneaza in cazul disconfortului intestinal.

Lactobacillus paracasei

Prezenta in mod normal la nivelul tractului gastro-intestinal si uro-genital, poate contribui la sustinerea cresterii bacteriilor benefice din aceste medii. Impreuna cu alte tulpini din genul Lactobacillus poate reduce aparitia manifestarilor alergice la copii.

Lactobacillus plantarum

Poate fi intalnita la nivelul cavitatii bucale si la nivelul tractului intestinal si poate actiona direct impotriva bacteriilor neprietenoase. In timpul procesului de fermentatie, poate participa la productia sau la cresterea continutului in compusi benefici, precum vitamina B2.

Lactobacillus salivarius

Poate avea o actiune pozitiva in mentinerea sanatatii orale si poate sintetiza un compus cu proprietati specifice impotriva bacteriilor neprietenoase.

Utilizare:

SYNERGIZE-YOUR-GUT® se recomanda pentru confort digestiv, sanatatea tranzitului intestinal, eliminarea senzatiei de balonare si gaze, utilizarea impreuna cu antibiotice, dar si dupa incheierea tratamentului alopat, sustinerea imunitatii, suport al sanatatii orale si in manifestarile alergice.

Mod de administrare:

Adulti si copii peste 6 ani: 1 capsula/zi la masa, cu un pahar cu apa sau conform recomandarilor consultantului de specialitate.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review