Refflor Choco cu Papusi, 10 tb ciocolata, Hyllan

Refflor Choco cu Papusi, 10 tb ciocolata, Hyllan - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-DIGESTIVE/PROBIOTICE-SI-PREBIOTICE - HYLLAN
Hyllan
P479851137

Refflor Choco reprezinta combinatia unica de bacterii benefice si vitamina D3, sub forma de ciocolata cu lapte delicioasa, avand actiune la nivelul florei intestinale, sistemului imunitar si osos.

Datorita acestei forme de prezentare absolut inedite si atractive pentru copii, Refflor Choco poate deveni cu usurinta probioticul preferat de mamici si consumat cu placere de pititci.

Mai mult, Refflor Choco vine acum cu noi surprize pentru cei mici, in editie limitata: fiecare cutie de Refflor Choco contine una dintre cele 4 mascote Refflor: Mimi, Bobo, Dudu si ChoCho, sub forma unei papusi vesele si dornice de joaca, care așteapta cu nerabdare sa ajunga in mainile copilului tau

Se incarca ofertele...

Descriere Refflor Choco cu Papusi, 10 tb ciocolata, Hyllan

Proprietăți:

- Are o formulă unică pe piața farmaceutică din România

- tabletele de ciocolată – care asigură o compliantă crescută a copiilor în administrare.

- Reface eficient flora intestinală în timpul și după tratamentul cu antibiotice, datorită conținutului său în Howaru® Bifidobacterium lactis HN019™, tulpină probiotică susținută de numeroase studii clinice efectuate chiar pe această subspecie.

- Este un excelent susținător al sistemului imunitar, contribuind la creșterea rezistenței organismului față de îmbolnăviri, datorită asocierii probioticelor cu vitamina D3.

Indicații:

- Adjuvant în administrarea antibioticelor pentru a preveni dezechilibrul florei intestinale determinate de acestea.

- Menținerea stării de sănătate a tubului digestiv și ameliorarea disconfortului abdominal în situații cum ar fi: balonare, dureri abdominale, diaree, constipație.

- Susținerea stării de imunitate generală a organismului.

- Menținerea sănătății sistemului osos și muscular

- Menținerea sănătății dinților

Ingrediente:

Howaru® Bifidobacterium lactis HN019™ 5x109 UFC mg Vitamina D3 2,50 µg

Mod de administrare:

O tabletă pe zi, începând cu vârsta de 1 an (sau conform recomandării medicului ori a farmacistului).

Prezentare:

10 tableteData ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.