Probiotic zilnic Extra Forte, 30 capsule, OptiBac

Probiotic zilnic Extra Forte, 30 capsule, OptiBac - PROBIOTICE-SI-PREBIOTICE - OPTIBAC
Optibac
P479848181

Util pacientilor care doresc un probiotic puternic fara adaos de prebiotice.Pacientilor care sufera frecvent de balonare, crampe abdominale, acnee/eczeme, digestie greoaie.Pacientilor care au urmat un tratament indelungat cu antibiotic.

[...]

Descriere: Probiotic zilnic Extra Forte, 30 capsule, OptiBac

Proprietati:

Util pacientilor care doresc un probiotic puternic fara adaos de prebiotice;

Pacientilor care sufera frecvent de balonare, crampe abdominale, acnee/eczeme, digestie greoaie;

Pacientilor care au urmat un tratament indelungat cu antibiotic;

Acest supliment alimentar avansat, fara lactoza, contine 5 tulpini intens cercetate, cum ar fi L. acidophilus NCFM® si B. bifidum Bb-02, intr-o doza suplimentara de 20 de miliarde de microorganisme vii per capsula;

OptiBac Zilnic Extra Forte contine 5 miliarde de culturi vii de Lactobacillus acidophilus NCFM®, considerata a fi cea mai cercetata tulpina de acidofil in lume;

Toate bacteriile prietenoase din acest supliment supravietuiesc la aciditatea stomacului pentru a ajunge vii in intestin;

Nu contine zaharuri, grasimi si arome care se gasesc in alte produse alimentare si bauturi care contin culturi vii;

Prin ingredientele active, OptiBac zilnic extra forte, isi dovedeste eficacitatea.

Mod de administrare:
1-2 capsule pe zi, in functie de necesitate sau recomandarea medicului. Pentru rezultate optime, se recomanda administrarea in timpul mesei, preferabil la micul-dejun. Se poate administra incepand cu varsta de 1 an.

Ingrediente:
Amestec de culturi probiotice – 150 mg. Celuloza microcristalina; Culturi vii: (Lactobacillus acidophilus NCFM®, Lactobacillus paracasei Lpc-37, Bifidobacterium lactis Bi-07, Bifidobacterium lactis Bl-04, Bifidobacterium bifidum Bb-02), Capsula vegetariana: hidroxipropil metilceluloza, dioxid de titan, Agenti anticorpi: stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu.

CONCENTRATIE: 20 miliarde bacterii vii/capsula.

Precautii:

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Persoanele care sufera de afectiuni grave sau care au suferit de curand interventii chirurgicale majore trebuie sa consulte medicul inainte de utilizare. A se pastra la temperaturi intre 15°C si 25 °C, in loc uscat si ferit de umezeala. Nu este necesara refrigerarea. Ideal pentru vegetarieni, vegani. Nu contine zaharuri adaugate, gluten, drojdie, soia. Poate fi utilizat in timpul sarcinii. Formula avansata, cu concentratie ridicata si bacterii naturale. Contraindicat persoanelor cu intoleranta la lactoza sau alergice la soia.

Prezentare:
30 de capsule vegetale



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:37
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review