Probiotic Saccharomyces Boulardii, 16 capsule, Optibac

Probiotic Saccharomyces Boulardii, 16 capsule, Optibac - PROBIOTICE-SI-PREBIOTICE - OPTIBAC
Optibac
P479852558

Este un supliment alimentar natural recomandat pacientilor care se confrunta cu diaree cronica sau infectioasa, candida, colita si intestin iritabil.Ideal pentru vegetarieni, vegani.

[...]

Descriere: Probiotic Saccharomyces Boulardii, 16 capsule, Optibac

Proprietati:

Este un supliment alimentar natural recomandat pacientilor care se confrunta cu diaree cronica sau infectioasa, candida, colita si intestin iritabil;

Ideal pentru vegetarieni, vegani;

Fără arome artificiale, coloranți și conservanți, fara chimicale sau parabeni.

Mod de administrare:

  • Incepand cu varsta de 12 luni: 1 capsulă pe zi. Doza poate fi crescută pana la 6 capsule pe zi, daca se doreşte sau la recomandarea consultantului de specialitate. Poate fi utilizat în mod intensiv la recomandarea consultantului de specialitate sau în mod continuu, zilnic. În cazul în care luați medicație antifungica, Optibac S. Boulardi va fi administrat separat (la un interval de cel putin 2 ore distanță). 
  • În cazul persoanelor care au dificultăți de înghițire se recomandă amestecarea conținutului în lichide sau alimente reci. 
  • A nu se utiliza la copiii cu varsta mai mica de 1 an. 

Ingrediente:

Culturi vii: Saccharomyces boulardii (275 mg).

Capsula: hydroxypropyl methylcellulose.                                        

Precauţii:

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Femeile însarcinate sau cele care alaptează, precum şi persoanele care suferă de afecțiuni majore trebuie să consulte medicul înainte de utilizare.     

Prezentare:
16 capsule    



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:37
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review