Probiotic jeleuri cu aroma de ananas pentru copii Wellness, 30 bucati, SanoVita

Probiotic jeleuri cu aroma de ananas pentru copii Wellness, 30 bucati, SanoVita -  - SANO VITA
Sano Vita
P479852079

Jeleurile cu vitamine, fara zahar, vegane au aroma naturala de ananas. Acestea sunt usor de mestecat, usor de inghitit si nu necesita apa.

[...]

Descriere: Probiotic jeleuri cu aroma de ananas pentru copii Wellness, 30 bucati, SanoVita

  • Jeleurile cu vitamine, fara zahar, vegane au aroma naturala de ananas. Acestea sunt usor de mestecat, usor de inghitit si nu necesita apa.
  • Formula cu 2 miliarde de bacterii lactice (Lactobacillus Plantarum si Bifidobacterium Lactis) contribuie la  sanatatea sistemului digestiv si echilibrarea florei microbiene si suplimentarea florei intestinale.
  • Fructooligozaharide (Prebiotice) sunt fibre solubile si contribuie la asimilarea alimentelor ingerate.
  • Formula este completata de vitaminele B3, B5, B6 care contribuie la metabolismul energetic normal.

Ingrediente:
FOS/fructo-oligozaharide din Trestie-de-zahar (Saccharum officinarum), Apa, Pectina (agent gelatiniant), maltodextrina (agent de ingrosare), acid citric monohidrat (regulator de aciditate), amestec de bacterii lactice tindalizate: Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium lactis, Vitamina B3 niacina (Nicotinamida), citrat trisodic dihidrat (regulator de aciditate), ulei vegetal (cocos si/sau palmier), aroma naturala de ananas, Vitamina B5 (D-Pantotenat de calciu), curcumina (colorant), Vitamina B6 (Clorhidrat de piridoxina), ceara de carnauba (agent de glazurare).

Mod de administrare:
Copii de peste 3 ani: 1 jeleu/zi.

Prezentare:
30 de bucati.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:33:41
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review