Probiotic Every Day Max, 30 capsule, OptiBac

P479852559
Probiotic Every Day Max, 30 capsule, OptiBac - PROBIOTICE-SI-PREBIOTICE - OPTIBAC
Optibac

Este supliment alimentar premium cu 75 de miliarde culturi vii per capsula, pentru a sprijini sanatatea si o stare generala de bine.Contine 3 dintre tulpinile active vii cele mai cercetate de catre microbiologi, cum ar fi L. acidophilus NCFM - cea mai cecetata tulpina din lume.Toate bacteriile prietenoase din acest supliment supravietuiesc la aciditatea stomacului pentru a ajunge vii in intestin.Ideal pentru vegetarieni, vegani.

[...]

Descriere: Probiotic Every Day Max, 30 capsule, OptiBac

Proprietati:

  • Este supliment alimentar premium cu 75 de miliarde culturi vii per capsula, pentru a sprijini sanatatea si o stare generala de bine;
  • Contine 3 dintre tulpinile active vii cele mai cercetate de catre microbiologi, cum ar fi L. acidophilus NCFM - cea mai cecetata tulpina din lume;
  • Toate bacteriile prietenoase din acest supliment supravietuiesc la aciditatea stomacului pentru a ajunge vii in intestin;
  • Ideal pentru vegetarieni, vegani;
  • Poate fi utilizat in timpul sarcinii;
  • Nu contine zaharuri adaugate, gluten, drojdie, soia.

Ingrediente active per capsula:

Fiecare capsula garanteaza 75 de miliarde culturi vii. 

Mod de administrare:

  • Poate fi administrat ca supliment alimentar pentru adulti si copii (cu varsta de peste 4 ani), cu urmatoarele recomandari: una pana la doua capsule zilnic, in functie de necesitate sau de recomandarea medicului.
  • Se recomanda consumul in timpul mesei, de preferinta dimineata, in timpul micului dejun.
  • Pentru persoanele care nu pot inghiti capsule, capsula poate fi deschisa si continutul amestecat cu alimente sau bauturi reci.
  • Acest produs nu va da dependenta si poate fi administrat in conditii de siguranta pe termen lung.

Ingrediente:

Culturi vii: (Lactobacillus acidophilus NCFM, Bifidobacterium lactis Bl-04 si Bifidobacterium lactis HN019).

Capsula: hidroxipropilmetilceluloza; agent de incarcare: celuloza microcristalina; agenti antiaglomeranti: stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu.

Precautii: 

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Persoanele care sufera de afectiuni grave sau care au suferit de curand interventii chirurgicale majore trebuie sa consulte medicul inainte de utilizare.

Prezentare:
30 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:37
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review