Omni Biotic Panda, 30 plicuri, Institut Allergosan

P459800181
  • -30%
Omni Biotic Panda, 30 plicuri, Institut Allergosan - PROBIOTICE-SI-PREBIOTICE - OMNI BIOTIC
Omni Biotic
Omni Biotic Panda x 30 plicuri  Dacă există o incidență ridicată a alergiilor în familie, sistemul imunitar se poate schimba în timpul sarcinii - apare un dezechilibru între două grupuri importante [...]

Omni Biotic Panda, 30 plicuri, Institut Allergosan

Omni Biotic Panda x 30 plicuri
 Dacă există o incidență ridicată a alergiilor în familie, sistemul imunitar se poate schimba în timpul sarcinii - apare un dezechilibru între două grupuri importante de celule imune (așa-numitele celule TH1 și TH2), care pot fi transmise de la mamă la copil .
Această schimbare alergică poate fi totuși reglementată cu bacterii probiotice selectate. OMNi-BiOTiC PANDA a fost dezvoltat pe parcursul mai multor ani de cercetare și efectele pozitive s-au dovedit clar în câteva studii mari: Apariția alergiilor la copiii cu risc ar putea fi redusă cu 80% când OMNi-BiOTiC PANDA a fost utilizat zilnic, atât în ultimele două luni de sarcină și, de asemenea, în primul an de viață al copilului.

Studiile științifice arată că OMNi-BiOTiC PANDA poate regla sistemul imunitar al copilului dacă acest probiotic este administrat de mamă din a 8-a săptămână de sarcină și de copil în prima zi de viață.
OMNi-BiOTiC PANDA este un supliment alimentar pentru scopuri medicale speciale (dietă echilibrată) pentru managementul dietă în cazurile de dezechilibru imunologic între celulele TH1 și TH2.
OMNi-BiOTiC PANDA conține trei tulpini bacteriene testate științific, care prezintă următoarele caracteristici și proprietăți care definesc destinația produsului:
Echilibrează deficiențele celulare T Reg , induce formarea interleukinei-10, stimularea producerii de acizi grași cu catenă scurtă (SCFA) ;

Compoziţie Omni Biotic Panda x 30 plicuri
Amidon din orez, maltodextrina, tulpini bacteriene ,3 tulpini bacteriene umane , cu cel puțin 3 miliarde de organisme per 1 porție (= 3 g), Lactococcus lactis W58 ,Bifidobacterium lactis W52 ,Bifidobacterium bifidum W23,
Nu conține hormoni , proteine ​​animale, gluten, drojdie sau lactoză.

Mod de administrare Omni Biotic Panda x 30 plicuri
In general: o dată pe zi, se amestecă 1 plic de OMNi-BiOTiC PANDA (= 3 g) în cca. 1/8 l apă, așteptați cel puțin 10 minute pentru activare, amestecați din nou și apoi beți. OMNi-BiOTiC PANDA ar trebui, de preferință, să fie luat pe stomacul gol.

Bebeluși: O dată pe zi, amestecați 1 plic de OMNi-BiOTiC PANDA în 1 lingură de lapte matern sau apă fiartă și introduceți acest amestec special în gura sugarului cu un picurător. Dacă nu vă alăptați copilul, amestecați câte un plic de OMNi-BiOTiC PANDA în biberonul de lapte (prudență: nu încălziți peste 40 ° C).
Sarcina: Pe baza datelor din studiu, pentru disbalanțe alergice, OMNi-BiOTiC® PANDA trebuie aplicată zilnic cel târziu în a 8-a lună de sarcină.
Alăptarea: Tânăra mamă poate continua, desigur, să ia OMNi-BiOTiC® PANDA în fiecare zi.

Mod de prezentare:
Cutie cu 30 plicuriData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review

S-ar putea sa-ti placa