Omni Biotic 6, 60g

P459832398
Omni Biotic 6, 60g - PROBIOTICE-SI-PREBIOTICE - OMNI BIOTIC
Omni Biotic

Supliment alimentar cu bacterii lactice pentru suplimentarea florei intestinale. 

[...]

Omni Biotic 6, 60g

Bacteriile continute de Omnibiotic® 6 colonizeaza, in mod natural, tractul intestinal si sunt rezistente la actiunea sucului gastric si enzima amilaza care are rol in descompunerea carbohidratilor din alimente si molecule usor digerabile si asimilabile de catre organism

Ingrediente/ 3 g:

agent de incarcare: amidon din porumb; agent antiaglomerant: maltodextrina;fructo-oligozaharide/ FOS - 150 mg; amestec brevetat din 6 tulpini de bacterii lactice (Bifidobacterium animalis W53, Lactobacillus acidophilus W55, Lactobacillus salivarius W57, Enterococcus faecium W54, Lactococus lactis W58, Lactobacillus casei W56) – 64,5 mg (1x109 UFC/ g); amilaza – 19,5 mg.

Mod de utilizare:

1 lingurita/ zi, diluata in 125 ml apa fiarta si racita. Solutia obtinuta dupa dizolvarea pulberii se poate consuma dupa 10 minute, timp de activare. Inainte de consum se mai amesteca inca o data. Si se bea, pe somacul gol, inainte de culcare. Se pot consuma pana la 2 lingrite/ zi, caz in care, prima se consuma dimineata, ininte de micul-dejun. Produsul se poate consuma zilnic timp de 4 saptamani.Daca sunteti sub tratament cu antibiotice, se recomanda sa consumati produsul la distanta de 2-3 ore dupa administrarea antibioticului.

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si  echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Femeile insarcinate sau care alapteaza, copii, persoanele cu intoleranta la lactoza sau alergice la oricare dintre ingredientele produsului sau care se afla sub tratament medicamentos vor consuma produsul doar la sfatul consultantului de specialitate.

Conditii de pastrare:

A se pastra in ambalajul original, la temperatura camerei, in locuri ferite de umiditate. A se evita schimbarile bruste de temperatura din spatiul de depozitare si expunerea la temperaturi sub 5°C si de peste 40°C !

A se consuma, de preferinta, inainte de sfarsitul ….. (LL/ AAAA – 2 ani de la data fabricatiei inscrisa pe ambalaj)

Producator:

InstitutAllergosanPharmazeutischeProdukteForschungs – und Vertriebs GmbH, Austria



Data ultimei actualizari: 2024-03-19 15:59:57
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review

S-ar putea sa-ti placa